Drum de iubire

Vis Christic și Împlinire

În ochiul trezit

….

Eram pe al treilea cerc în Templul Copiilor simțind binecuvântarea Fiilor și Fiicelor Unimiii. Trecusem prin școală tatălui și a mamei și ne pregăteam sa coboram dand glas razelor divine, fiecare cu darul lui însă urmând același contract colectiv al celor 144 000 de Treimi în Unime. Profesoara noastră repeta……în fata unui ecran care înfățișa un Soare ce comunica cu Totul prin trei cercuri de lumina: Fiți copiii adică înțelepți inocenti care deschid cu darul lor porțile Cerului, însăși Împărăția. Și mergeți după toți cei ce rămânând copiiii…..s-ar rătăcit fie ca sunt fii războinici fie ca sunt fiice intrigante sau împietrite impazind pământul cu Intunecimi. Manifestați conștient legile divine trecând prin cele trei cercuri( Trans Formare, TransMutare, TransFigurare). Pe al treilea fii și fiicele vor primi Cunoașterea pe care în Experiență o pot transforma în Înțelepciune, pe al doilea veți accesa Grădina Maicii și Iubirea necondionata va revela florile smereniei, florile, bucuriei, florile recunostiintei, florile bunatatii, florile căldurii, florile acceptării, florile păcii, florile armoniei iar pe primul veți simți valsul Unimii, corpul-maestru și sfera-tata prin Eu și Tatal Una Suntem. Aici cu Voia Domnului prin fuziuni repetate veți cunoaște Adevarul și în Marea Contopire, Cele Trei Cercuri vor deveni Una. 

Repetam cu toții ceea ce ni se transmitea telepatic în Sfera Inițială înainte de Coborâre. În fata noastră erau Înțelepții care glăsuiau în Unire, vocea Profesoarei fiind și vocea lor. Am închis ochii și am parcus intr-o clipa cele 723 de Întrupări înainte de Marea Contopire. Și de fiecare data ipostazele se schimbau însă scenariul rămânea Același( scris de Domnii Destinelor în  Împreună-Una)  parcurgând alte file din Maretia Divina. Acum eram pregătiti pentru ultimul mare examen care cuprindea lecții restante din Lemuria, Atlantida, Egipt, plus noile lecții la final de ciclu. Războaiele se subtilizasera erau în primul rând în interior Fii Unimii conlucrand prin toate provocările( PlanDemie, conflictul Ucraina-Rusia ete) la nașterea Noului Cer și a Noului Pamant. Când spun Noul ne referim la cerurile care încep de la 7, 5 în sus, de aici începe Unimea, lecțiile dualitatii fiind încheiate. 

Ne vom reîntâlni în noapte spuse Ghidul meu și toate călătoriile vor fi susținute de Treimile Grăitoare!!!! Apoi un alt ecran se deschise: Eram în Marele Soare Divin, Forte Triunice întoarse Acasă cu misiunea îndeplinită. Geea redevenise paradisul radiant, apele împletindu-se cu munții și oamenii intr-o armonie deplina, frumoasa, unificatoare. Nu mai exista separe ci doar Bucurie, Înțelepciune, Unire. Cei 144 00 0eram Împreună….nu doar în noapte ci în Tot cu Totul-Una!!! Și lucrarea era Vie. Pământul nou și Omul nou radiau ca niște Sori. 

AraN îmi deschise un nou ecran……..arătându-mi  cele 33 de initieri de pe cele 3 cercuri care acum se desfaceau ca razele în sufletele oamenilor cu O mare. Pentru o clipa ca într-un excel toate existențele-varfuri de munte se suprapusera, ultima fiind o hora de înțelegeri cuvantatoare. 

Centrii șase-șapte-opt uniți în Unul-Una…..dexveleau și coborau prin raze…..cunoasteri, trăiri, stări ale Inimii. 

Cercul al treilea cu initierile copiilor fuziona cu cercul al doilea ce conținea initierile mamei și cercul al treilea ce conținea initierile tatălui. O spirala frumoasa îmbracă Totul cu multe Talcuiri. Simteam întregirea, unimea și marea fuziune. Grădina Cerurilor Superioara era plina de multe suflete Întoarse Acasa.