M-a intrebat de multe ori pe parcursul clasei a opta, pasind alaturi de fetita mea Sarra in valsul cu acest an delicat si plin de simulari de ce trebuie sa ne chinuim copiii cu materiii care nu ii cheama, nu le sunt pe Cale, nu au legatura cu darul lor. Multi copiii care vin din Ceruri Mari nu au o foarte buna aterizare in matematica poate nici in limba romana pentru ca vin de pe alte planete mai evoluate si limba sufletului lor e geometria sacra. E ca si cum am vrea sa-i bagam intr-un costum rigid, sa ii legam bine de tot, aratandu-le ca astea sunt regulile pe aici. Si tot legandu-i prin examene, simulari, asteptari, copiii acestia nu mai stiu sa zboare, se intreaba si la 50 de ani care este darul lor, ratacesc in labirintul vietii, le e frica sa indrazneasca pentru ca drumul lumii presupune sa te conformezi nu sa cutezi sa-ti dezvalui potentialitatile. Si degeaba indraznesti sa te gandesti la hand made daca trebuie sa inveti in continuu la matematica si la romana si sa mai onorezi si alte 14 materii.

Tot intrebandu-ma ce este de facut am vazut trei centre de daruri in care se aflau de la 12 la 24 traitori de Sens, intelepti triunici care isi manifestasera darul si care intrau cu spiritele in trialog noi le-am spune discutii, dialoguri. Imaginea era foarte frumoasa…pentru ca centrele erau: mov, alb, verde si cercul de intelepti forma o alta culoare care imbratisa centrul. M-am intrebat unde sunt?!….Si am aflat ca de la ghizii mei ca eram in Viata dintre Vieti in Salile de Daruri. Deci aceste centre exista…….Si cum e Sus? am indraznit sa intreb….Aici sus legea meritelor te invita sa alegi un dar sau mai multe dar impreuna cu Inteleptii si apoi sa studiezi cu ghizii tai…cum sa aplici darul pe Pamant sau pe o alta Planeta unde vei merge. Si uneori ai nevoie de mai multe vieti pana ce darul devine genialitate sau maiestrie sau devii un sfant. Darul il alegi si apoi ti-l asumi prin mai multe contracte spirituale ca-l vei onora unind Cerul cu Pamantul!!!!Si cei care renunta la el pentru patima drogurilor sau pentru patima bauturii? Incep sa alunece sau sa cada …..si pierd darul dupa ragazul de timp stabilit urmand ca peste vieti sa se intoarca la acel dar si sa continue drumul de unde s-au oprit. De ce este atat de important limbajul darurilor? Pentru ca este unicul limbaj in care va regasiti, singurul la care participa toate civilizatiile de lumina. Prin dar cunoasteti, Calea, prin dar deschideti portile Imparatiei.

Sa inteleg…..ca fara daruri( talanti) nu reusim sa evoluam?

Orice tema de viata traita frumos se tranforma intr-un dar minunat cu care puteti urca muntele interior. Nevazand darul, alunecati, cadeti, traiti cu suparare…..fara a vedea Calea, Unicitatea voastra, Radianta Unica.

Ce putem face pe Pamant in procesul de dezvelire?

Sa construiti nuclee vocationale, copii sa participe la o discutie cu 3-12 modelatori, sa isi exprime motivatia, bucuria, cautarea printr-o scrisoare sau sa completeze un chestionar de interese care sa-i ajute in procesul regasirii si apoi sa mearga la liceul( locul) in care isi pot fructifica darul.

E atat de frumos ce-mi spui!!! Oare acest lucru se va intampla vreaodata pe Pamant? Da. SarRa va trai aceste timpuri.

De ce latura mentala e cea mai importanta in invatamantul nostru cea spirituala neexistand iar cea emotionala fiind atat de putin aspectata? Pentru ca oamenii considera ca mintea poate conduce totul insa ea este doar un instrument, un servitor in procesul evolutiv, un decriptor( nu foarte inspirat) al lumii invizibile. O minte conectata unita cu sufletul poate traduce frumos, viguros, radiant…supralumile, o minte captusita cu analize nu va putea decoda Cerul. Insa din aproape in aproape si pe Pamant vei intalni fiinta triunica care isi exprima cele trei laturi( mental-emotional-spiritual) in centru fiind Darul.

Cum putem sa pregatim acest moment?

Rugandu-va, dezvelindu-va darurile, modeland aceasta iesire la suprafata a ideilor inaltoare alaturi de copiii vostri.

Cand ma uit la drumul pe care il facem…arid cu n materii si multe examene ma intreb…..daca copiii acestia mai au entuziasm, forta, curiozitate pentru a ajunge la Dar.

Drumul catre dar este presarat cu Jertfe….si aceste Renuntari….ii ajuta pe copiii mai putin competitivi si mai putin atasati de note…sa-si traiasca mai devreme sau mai tarziu……Maretia prin Daruri.

Indrazniti sa presarati chiar si pe cararea aceasta arida….intrebari, cautari, bucurii…si veti gasi Darul.

Iti multumesc ARaN. Ma voi stradui sa dezvalui despre aceste centre de daruri si poate voi gasi moase pentru un invatamant care sa dezvaluie toate cele trei laturi( emotional-spiritual-mental) in centru find Marea Chemare.