Foarte multe din articolele pe care le scriu pe www frecventaom.ro, cartea Triunghiurile Schimbarii ( aparuta in ed Vidia) initierile pe care vi le dau la cabinet sau prin atelierele conective sunt intim legate de Viata dintre Vieti de ceea ce am lucrat Impreuna si in Taina lui Acum in insasi Cupa Vietii merita sa fie Dezvaluit.

Cu siguranta aveti vise, flash-uri, imagini pe care le puteti folosi ca vehicule transportatoare, porti de acces in frecventele Unimii pentru a va developa parti din scenariul agreat, pe care le-ati uitat dar care sunt relevante pentru darurile voastre, pentru aceasta viata, pentru ceea ce sunteti.

Visul din Unime este un martor tacut dar graitor al acelor momente care sunt ca niste margele cosmice prinse pe un sirag plin de talc, stand la Centru si asteptand Trezia noastra pentru a conlucra cu noi in Sfant Numele Tau.

Seara cand va pregatiti de Culcare, accesati fiinta voastra de lumina, folosind Reiki-ul, Triunghiurile Schimbarii, Mantra, Rugaciunea si cereti sa va intoarceti la Viata dintre Vieti pentru a urmari pe ecrane holografice, Povestea voastra ( ceea este relevant) pentru taina lui Acum.

Nu asteptati sa intrati in noduri existentiale si sa va impotmoliti in emotiile care insotesc Provocarea.

Conlucrati cu ghidul interior si calatoriti in Sfera Initiala ori de cate ori simtiti cerand ca temele sa va fie revelate la Centru prin flash, intuitie, scris conectiv s.a.

Viata dintre Vieti este firul divin care leaga in Taina, Intruparile intre ele, creend un Cerc de Intelesuri care din aproape in aproape vor deveni Sfera care Sunteti, aceea Sfera care face Valsul pe Spirala Inaltarii marturisind Unimea care este, Frumusetea care Este, Iubirea care este, Intelepciunea care este si Tot ceea ce este in Sfant Numele Tau.

In viata dintre vieti, ghizii spirituali ne sunt aproape, la fel familia de lumina si inteleptii.

Fiind in Unime, scenariile de viata le alcatuim impreuna cu ei, vazand dinainte rostul fiecarui lucru.

Viata dintre vieti poate fi cunoscuta si recunoscuta in triunghiurile divine cu maestrii unimii alaturi, dezvaluind in Graalul care Suntem, multe potentialitati pe care poate nu le-am accesat in multe intrupari, insa a sosit si timpul lor.

Vizualizati unul din simbolurile Unimii, cerand indrumare pentru un dar care va cheama sa-l cresteti. Conlucrati cu Maestrii Unimii. Viata dintre Vieti este un Ghid minunat pentru Evantaiul plin cu talcuri al acestui Acum.

Va invit pe 5 noiembrie, ora 19 la o calatorie in Viata dintre Vieti.

Unde? Ion Bogdan nr 2a, et 2, interfon 2

Atentie: la ora 18 45 se poate accesa spatiul-cupa in care se va desfasura atelierul.