Orice dar dezvelit si trait, orice impartasanie, orice bucurie cereasca te conduce la o stare inaltatoare de Unime, adica de unitate cu Tot si Toate, de fuziune, contopire, de minunata regasire. E un sentiment intregitor, plin de caldura si freamat in care parca totul zburda, ferestrele rad, strada te primeste, orice chip iti raspunde, te simti conectat cu totul si radiant si aceasta plinatate nu este legata de ceva fizic, tangibil, concret din orizontala vietii ci de a fi, verticala care radiaza din tot si toate, coloana cereasca care sustine caracterul divin.

In aceasta stare, simti corpurile superioare, cauzal, budhic, atmic care descriu triunghiul cu varful in sus cum au absorbit corpurile inferioare, din aceasta contopire fuzionala, coaja de ou spargandu-se,  Sfera-Om facand valsul cu cealalta Sfera-Om din Cuplul tau si cu alte sferele ceresti ca bucuria, iubirea, intelepciunea …..aducand prin contopiri… dezveliri, revelatii…… idei inaltatoare, bucurii, frumuseti ceresti, cunoasteri divine, unitati de Sens, salturi de intelegere care deschid poarta unui nou anotimp in cuplu.

Starea de Unime iti dezvaluie Cerurile Unimii. Nu inseamna ca ramai aici ci doar faci o vizita, o calatorie, te intalnesti cu o lume a splendorilor divine unde muzica sferelor si valsul lor tes mari bucurii ceresti. 

In aceasta stare care poate dura cateva secunde sau cateva zile, reamintirea se contopeste cu dezvelirea si conectarea avand in centrul triunghiului, sfera Intelepciunii……..iar vocea ta se topeste in Vocea Domnului, scanteia divina devenita Om fuzionand cu Constiinta Treimica si cu cealata sfera-Om….. Intregire, Unime, Totul-Una!

E roada a Treimii dezvelite, aceasta stare imbracand Cuplul intr-o Radianta Unica, conducand sfera-triunghi la balul celest, acolo unde pe spirala inaltarii mai multe sfere se joaca, invatand valsul Unimii.

Pe acest varf de munte….. graimea divina ne traduce sensul, talcul, darurile experientelor de viata traversate. Stim( deodata) si roada aceasta nu tine de stiinta ci de patrunderea fuzionala in versul divin, in Cerurile Unimii in Sfera Intelepciuniii divine.

Prin renuntrea la dreptatea proprie sau la atasamente, conditionari, dorinte….. energia Faca-Se Voia Ta se dezvaluie….si o multime de triunghiuri limitative parasesc scena ca: incapatanarea-nevoia de a controla-posesivitatea sau suparea-nemultumirea-neacceptarea sau orgoliul-impietrirea-furia lasand locul mantrei/ rauririi divine/ rugaciunii care modeleaza chipul radiant al cuplului: Sunt Una cu Tine, Doamne!!! Te marturisesc pe tine Una-Unul! Eu si Sfanta Treime Una suntem!!! sau

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta,

Blandetea ta,

Intelepciune ta,

Coloana sa fie

Pentru mine, relatia mea si frumoasa Ramanie!!!!

Cu ochi ceresti din albastrul pur ne privesti!!!

Intarindu-ne, inteleptindu-ne, inaltandu-ne!!!!

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam

Mantia ta!!!!
…….

Ca sa contemplati, eliberati-va de greseli, pacate, patimi, de egoisme, judecati, dorinte pitice care va inlantuie.

Contemplatia este sustinuta de purificare, clar. conectie. E de dorit sa fim liberi in interior pentru a recunoaste si trai largimea contemplatiei, un proces ce include cunoasterea divina dar nu cea abordata prin biblioteci lumesti ci aceea care vine din scufundare, bucurie, contopire. 

E nevoie de stapanire de sine pentru a te suprapune cu divinul din Tot si Toate…. mintea topaita putand activa ingrijorari, suparari, asteptari care va pot scoate din fluxul divin. 

Seara inainte de a va culca, desenati un triunghi de lumina si in centrul lui asezati un simbol….. sa spunem pomul vietii. Uitati-va la el fara judecata, unindu-va cu el. Ce simtiti?

Contemplatia pura, elibereaza, aseaza, inalta. Este revelatie, fuziune, unime.

Activati ochii ceresti prin triunghiul iertarii, rugaciuni simple sau contemplatii bazate pe recunoastiinta, bucurie, pace. Cum se dezvaluie varfurile Unimii?

Starea de unime este haina cereasca care ne permite sa simtim Triunghiul Divin, Familia Cereasca, Intoarcerea Acasa cu acei talanti inmultiti…..cand sufletele intregite canta si muzica sferelor invaluie Totul.