Exista multe prietenii care se tes pe orizontala din interes, ca trebuie, din dorinte pitice sau pentru a cultiva lumea si foarte putine pe verticala dezvelind insasi valsul inaltarii. Si aceste reintoarceri care au legatura cu familiile de lumina dar si cu contractele spirituale facute va sustin in opera de dezvelire, intregire, fructificare a talantilor.

Nu va agatati de prietenii care doar vor sa ia ceva si care va suna doar ca sa se asigure…ca inca mai furnizati cunoastere, sustinere, dedicare.

Vedeti dincolo de teserea fortata de zambete, delicaterii si dorinte, chipul ceresc al prieteniei. Simtiti chemarea de a merge mai departe sau sufletul vostru nu mai zburda?!!!

In teserea aceasta de pasi ceresti foarte buni prieteni pot fi: padurea, lacul, aerul, focul, pamantul.

Daca priviti cu ochi ceresti acesti sustinatori veti vedea triunghiul compus din apa si pamant avand la vaf focul celest si in centru, Soarele. Deci o prietenie adevarata se spala usor in Apele experientelor, onoreaza Pamantul, e patrunsa de Focul Sacru si te ajuta sa Radiezi.

Daca ar fi sa desenati o cruce si sa va asezati prieteniile pe care le aveti pe orizontala si pe verticala …..cate va ajuta sa zburati si cate va trag in jos ……?!….