Privind rozurile acestei primaveri, bucuria lor, frumusetea, zburdalnicia am inteles ca inflorirea ne este aproape si noua Oamenilor atunci cand recunoastem Primavara interioara.

Si am pasit in versul acesta deschizand camera Reginei dupa ce am trecut prin initierea in sarcofag si camera regelui, activand cununa de talcuri cea pe care au purtat-o preotesele, deschizatoarele de porti si reginele.

La inceput am fost surprinsa sa simt puterea acestei trepte, viul ei, minunea apoi tot cortegiul de fiinte frumoase mi-au raspuns, asezand in petalele sufletului, deschideri pline de intelepciune.

Trecerea cu minunata ei trena ne aduce la suprafata din cutele aurite ale timpului, buchete de recunoasteri, activari, dezveliri.

In ochiul trezit o bolta minunata de flori bland colorata s-a deschis intr-o mica gradina atinsa de ape, imbratisata de triluri de pasari, viind ca un rasarit.

Cu pasi ceresti atinsi de Gratie, reginele frumoase ale acestei Planete au pasit primind cununi de flori, cristale si deschideri. Si fiecare a ridicat cununa la nivelul celui de-al treilea ochi a coborat-o la piept si apoi a asezat-o pe crestet nuntindu-se cu Totul, imbratisand bucuriile tuturor timpurilor, inflorind versul.

Triunghiurile le erau aproape la fel si natura cu toata bogatia ei.

Langa fantana in apa tamaduitoare, darul vindecarii se trezea, in templu in ochiul tasnit, viul treziei se configura, pe raza lui Ra, cristalele capatau …grai.

Asa s-a deschis camera Reginei in sufletul meu ……si astfel va chem spre dezvelire intr-un atelier frumos dedicat florilor sufletului, intregirii, divinului feminin cu valsurile lui.

Cand?miercuri 20 aprilie, ora 18 30.

Unde? Regiei nr 6b, et 3, Marketizator

Aduceti florile care va  primesc, se deschid in sufletul vostru, va cheama. Vom face un cerc de astfel de grairi divine.