Vizualizati un triunghi cu un punct radiant numit Centru. De aici din Contractul Spritual vin Lectiile, Provocarile, Experientele care se desfac in Teme, Daruri, Salturi de Intelegere( unghiurile triunghiului).
E firesc ca Provocarea sa vina imbracata cu multa emotii (energii care misca interiorul nostru) si sa creeze nori vascosi insa intrebarile-raze ne pot ajuta sa aducem in centrul Triunghiului, Soarele si de jur imprejur imbracand unghiurile, cercuri forrmate din Bucurii care isi dau mana in hora acceptarii, imbratisarii provocarii, iubirii de Tot si Toate.
Care este perla acestei Situatii? Ce e de dorit sa invat? Ce imi spune aceasta situatie? Ce parti din mine rodesc in aceasta provocare?
In Centru toate lectiile au un miez, in afara triunghiului fugind sau evitand, norii emotionali ne cuprind descarcand pe harta clipelor, fulgere, tunete, creend furtuni.
Incercati sa va opriti in voi sa va rugati sau sa meditati, lasand linistea sa va cuprinda.
Usor la Centru, soarele va lumina unghiurile triunghiului dezvelind poate urmatoarele teme( acceptarea, iubirea, rabdarea), darurile ( discernamantul, increderea, bucuria) si saltul care reveleaza Omul cu O mare, Varful muntelui, Indumnezeirea.
In acest exercitiu in care Cerul da mana cu Pamantul aducandu-va in manifest experienta cea mai relevanta pentru evolutia voastra, se contureaza in triunghi, crucea inaltarii. Nu este cea a rastignirii ci a Unimii, crucea intoarcerii Acasa.
Imbratisand temele, bucurandu-ma de daruri si frematand in versul acelei intelegeri care depaseste mintea inundand faptura de lumina apare Valsul pe o spirala a bucuriei care uneste potentialul cu manifestul in Sfant Numele Tau.
In acest dans ceresc multe sensuri freamata pe cercuri luminice atingand Noul Pamant in viul lui Noi suntem Fii ai Domnului si Impreuna-Una.