E foarte usor sa spunem  ca Reiki-ul e nimic, Infoenergetica este o porcarie, scoala de Energie Universala este o traznaie si tot asa  dupa ce doar am gustat dar fara sa aprofundam cunoasterea revelata a unei cai. A decreta  de la pupitrul supararii pe tine si pe destin sau de pe scaunul orgoliului ca o scoala de spiritualitate este o tampenie e un pic hazardat. La fel de amuzant mi se pare si faptul ca unii dintre noi considera ca doar o cale  veche, recunoscuta, batatorita poate duce la iluminare. Sunt forme de cunoastere care ni se dezvaluie ACUM pentru ca abia in aceste vremuri suntem pregatiti pentru ELE. Putem sa spunem ca nu suntem rezonanti in aceasta etapa de crestere cu o anumita forma de cunoastere sau cu un indrumator sau cu o scoala insa nu trebuie sa auncam la gunoi daruri pe care le-am primit in urma unei optimizari sau in urma unei initieri sau in urma unui trialog, cu atitudini si fapte putin luminoase.

Puneti pe suflet, ceea ce vine catre voi si daca entuziasmul va imbraca, deschideti din aproape in aproape tainele acelei chemari, scoli, bai de SENS.

Lucrand cu o intelegere sau mai multe veti trezi PUTEREA CARE SUNTETI.

Pe Spirala  Inaltarii Totul are Rost. Insailati luminitele-insight-uri pe care le primiti  cultivand o forma de cunoastere sau alta si va veti dezlega fortele dintru Inceput, de Altadata, din Acum in Impreuna-Unul.

Activati Cupa care Sunteti si veti primi acele binecuvantari, daruri, haruri, potente de dorit pentru a evolua!

Si dupa ce ati primit, integrat si v-ati rotunjit, DARUITI!

Imparatia este Aici si Noi-Unul!