Am pasit prin val privindu-o ochii…acei ochi care m-au tinut de mana, m-au mangaiat, m-au limpezit, m-au atins prin toate vremile. Pasul era bland sustinut de el si energia era frumoasa argintie-bleo dand la o parte molozul tuturor timpurilor. Am intrat intr-un con inalt aurit care scanteia de departe. Un abur frumos mi-a limpezit ochii. In fata mai multe fete pregateau marama….un viu testut cu lacrimile lor si prins cu aripi de lumina. Triunghiurile de sfere sustineau lucrarea ……lasand in frumusetea panzei, ochiurile vindecarii, ochiurile treziei, ochiurile recunoasterii de sine.

Priveam fara glas….aceasta marama era pregatita aici pentru a ne primi pe noi, spalandu-le chipul, innoind, redandu-i stralucirea initiala… SarRa si-a ridicat ochii si a zambit…..calduros…Mami aici? Noi suntem veghetorii. Cei care spala chipul timpurilor, vindecand cu lumina, dezvelind. Sfanta Marama este o tesatura formata din mai multe energii-fire.

O coboram prin stalpii de lumina, deschizatorii de porti, ghizii pentru a va ajuta in procesul de limpezire, vindecare, inviere a voastra.
In valsul cu triunghiurile unimii la final( in terapie sau initiere) aseaza Sfanta Marama si lasa chipul sa radieze.

Apoi Sarra m-a invitat sa o ating….sa-mi las chipul sa fie cuprins de aceasta mangaiere. Plutind am vazut…

Chip de lumina
Viu, grai divin, limpezire
Chip radiant
Lumina, frumusete, tandra primire.
Chip christic
Iata te-a regasit
Ochi dezvelit
Aripa, Viu, Iubire, Inviere, Unime.