Iti permite sa vezi pe propriile ecrane interioare dar si pe cele exterioare pe cercuri concentrice, ceea ce este relevant pentru evolutia ta si a familiei de lumina.

Este un dar al nostru care functioneaza doar in reteaua unimii.

Aceasta deschidere de Sens pe care am antrenat-o in viata dintre vieti dar si pe alte planete iti permite sa comunici cu alte universuri, cu mai multe civilizatii in Impreuna –Una din Centrul care esti.

Vederea circulara iti da acces la Contractele Spirituale, iti deschide registrul de intelegere, iti arata consecintele ultimelor tale alegeri, te antreneaza pentru anumite verigi din misiunea ta, te ajuta sa calatoresti, te sprijina in comunicarea cu entitati nonfizice.

Vederea circulara o puteti antrena foarte usor jucandu-va cu sistemul numit Triunghiurile Schimbarii, cu Geometria Sacra, punand in sincronicitate cei trei lobi, meditand, intrand in flow, activand marele potential.

Dupa cum spuneam este un dar al nostru si se manifesta la nivelul intregii familii de lumina.

Ea ne ajuta sa  mosim Marea Trecere sau sa ne deplasam intr-un Templu anume sau sa vorbim cu reteaua unei zone lucrand impreuna cu fratii nostri fara  sa fim fizic unii langa ceilalti.

Aceasta lucare in care toate ecranele sunt activate ne dezaluie inca o data in Unime, Frumusetea care Suntem, Bucuria care Suntem, Maretia care Suntem.

Seara cereti ghizilor vostri sa va activeze acest tip de vedere si veti simti ca nu mai sunteti singuri ca portile Cerurilor Interioare vi se deschid, ca temele voastre legate de Univers, Planeta, Tara, Orasul in care va aflati, vi se reveleaza si ca ele se fac de la Sine in bucuria de a fi Una cu Totul si Impreuna-Una.