Sunt stalpi de lumina formati din Sfere iar legatura dintre ei poarta numele de Trecere.
Nu stiu daca va mai amintiti de o piramida frumoasa despre care am vorbit prin multe articole avand la baza un etaj dedicat arhitecturilor rigide( atei sau doar structuri rigide tributare lobului stang) semiconductori( care intra in valsul sferelor insa se rup de el dand putere si cailor batatorite, logicii lumesti si stiintei) canalele (care simt Cerurile si descarca unitati de cunoastere si recunoastere in toate momentele conective) si binenteles varful de piramida format din ghizi sau traitori de Sens (care emit pe raza-tema acolo unde exista daruri si salturi de intelegere.)
In grai divin fiecare etaj isi are vectorii sai de constiinta si in interiorul filei se pot face multe treceri pana cand se produce saltul de la nivelul sa spunem semiconductorilor la etajul canalelor.
Poate ca ati avut sentimentul ca sunteti in spatele unei porti si ca ceva e de dorit sa se aseze in voi pentru a trece in urmatoarea etapa de crestere. Aceasta unitate de sens este activata de vectorul de constiinta la care ati ajuns facandu-va temele de viata si ea poate fi transformata in sfera de lumina, nelimitand stalpul spre binele cel mai inalt al tuturor sau poate genera o trecere spre un alt vector de constiinta.
Aceste radare ceresti dar si dirijori tacuti sunt foarte importanti in interiorul unei etape dar si in trecerea de la o etapa la alta. Ca niste degete invizibile ei ne sustin pasirea stransformand micile sau marile dezintegrari in unitati de vesnicizare.
Cand am scris cartea Coeficientul Multi( manualul cosmic pe care nu l-am publicat dar care a fost un minunat indrumator pentru mine) inainte de a lasa textura scrisului sa inunde paginile, vectorii de constiinta divina straluceau inundand fila cu multe intelesuri. Eu doar luam energia si o modelam imbracandu-ma atat eu cu unitati de Sens cat si cei( putin de altfel) care urmau sa o patrunda.
Vectorii de constiinta cereasca sau verticalele care rauresc peste noi nu ii lasa pe ghizi si canale adica pe cei responsabili de marile salturi planetare sa activeze spirale descendende si sa duca mai multi sau mai putini oameni in valea ratacirii, deznadejdii, pierzaniei. Constiinta noastra atinsa de ei descarca comportamente trezitoare prin care omul refuza sa spunem manipularea indusa sau iese din valul in care a stat urmandu-si Calea.
Atunci cand calatoresti in lumile subtile vectorii de constiinta divina insotiti de pazitorii pragului sau triunghiurile de lumina iti dezvaluie pasii pe care ii poti accesa atat pentru tine cat si ceilalti in lumina devenirii. Si nu poti descarca mai multa informatie decat este optimul tau si al cercului pe care in luminezi in linia trecerilor si a salturilor care sunt pastorite de acesti vectori de constiinta divina.
Cand mergeti la un atelier conectiv si simtiti ca ati facut un salt in interiorul vostru e posibil ca mai multi vectori de constiinta sa fii conlucrat pentru a atinge o anumita inaltime. Cand cititi o carte si deodata stiti unul sau mai multi vectori de constiinta au pregatit saltul.
De cele mai multe ori acesti vectori de constiinta sunt inconjurati de cercuri de sfere sau spirale care va sustin altitudinea in asa fel incat sa simtiti Cerurile si mai ales puterea saltului in interiorul vostru. Prin vectorii de constiinta nu uitati se manifesta internalizarile.
Pentru etajul ghizilor vectorii de constiinta divina sunt foarte multi si situati la o mica distanta, pentru canale sunt un pic mai rari si din ce in in ce mai rari mergand catre arhitecturile rigide( cele care au o disponiblitate mai mica de a face treceri si salturi).
In lumina Marii Treceri, vectorii de constiinta ne sunt dezvaluiti de orice atelier conectiv, carte de lumina, trialog, calatorie initiatica facand posibili pasi mari pentru o lume din ce in ce mai frumoasa.
Va invit azi pe 1 sept la un atelier dedicat Cavalerilor unimii si Vectorilor de Constiinta care sustin intalnirea noastra in lumina dezvelind prin trilogul de azi, o misiune comuna in bratele Marii Treceri.