Inteligenta face legaturi, dospeste, creste in triunghiurile de Trecere si face salturi, aduce unitati de Sens, creeaza in triunghiurile Unimii.

Poate fi un dar cand este hranita cu lumina si o bomba cand combustibilul folosit este format din intentii mizere, ipocrizie, scopuri care nu ne rotunjesc pe toti.

Cand predam acest dar Cerurilor, observam cum insasi continuturile, esentele pe care le daltuim in plapuma prezentului sunt altfel.

Imi place uneori sa pun mana pe biospecter, un aparat istet pe care il folosesc in consilieri si diagnoze, inainte de scrierea conectiva si de calatoria sufletului sa vad varstele inteligentelor si apoi cand ating un varf de intelegere sa repet masuratoarea.

De fiecare data cresc unitatile de transcendenta, ma mut intr-o alta octava, iar inteligentele ating niste varfuri pe care la iesirea din flow le mai pastrez un pic, poate da, poate nu, insa asaltul cerurilor este minunat iar valsul ma nelimiteaza.

In astfel de momente de Gratie inteleg ca legaturile nu le fac eu ci intreaga mea inteligenta este hranita de Ceruri.

Si fuzionez cu recunostiinta imbratisand Totul.

Exista un studiu dealtfel minunat legat de liftul inteligentelor. Cele care au mijit in Anticeruri si au lasat urme inca sangerande si cele care dupa 180 s-au deschis doar in Ceruri si au redesenat harta umanitatii. Se pare ca de la un IQ de 180 in sus, Omul a inteles. E mana divina in actiune urmand voia Arhistrategiei de Lumina.

Ca si in articolul de mai sus sunt inteligente puternice care s-au plimbat pe spirala descendenta creend furtuna, panica, nor si acelasi dar a dezvelit Soarele, urmand alegerile inspirate din Triunghiurile Unimii.

Insa dupa 180 nu mai intalnesti interese mici si piticisme ci doar Voia Domnului.

Inteligentele pe care le cunoasteti… cognitiva, emotionala, specificica sunt doar vagoanele Inteligentei Spirituale. Ele doar sustin ca niste piloni, lucrarea divinului care se varsa in Gratie peste Tot si Toate.

Purificati interiorul si veti descoperi, in triunghiurile Unimii, lucrarile inteligentei spirituale cea care deseneaza Totul cu stiloul pe care il aveti, tinandu-va cu drag, mana.