Dupa cum stiti varfurile piramidelor s-au activat in  2012 astfel ca multe schimbari sociale, economice, organizationale, individuale si de grup vor veni stimulate de acest varfuri care se unesc cu Cerurile.

Este ceea ce se intampla si in Egipt si daca ar fi sa va uitati mai aproape de voi la geometria organizatiei voastre veti vedea ca varful trece in acest moment prin transformari: Schimbarea la fata?

Unele varfuri se pravalesc, altele isi pun intrebari, altele s-au unit cu Cerurile insa toate sunt in Schimbare.

Daca va aflati intr-o astfel de organizatie, activati Spirala Divinului Feminin in centrul organizatiei in asa fel incat piramida-tatal sa se intalneasca cu mama-spirala aducand fiilor si fiicelor SCHIMBARI in triunghiuri descrise de bucurie-liniste-frumusete, caldura-daruire-recunostiinta, recunoastere de Sine-intelepciune-armonie.

Piramidele organizationale in care el, Tatal a luat puterea tuturor ca sa dispuna de ea.., si in care nepotismul, orgoliile, versatilitatea au mancat tesatura interioara, sunt sortite pierii daca varful nu se lasa slefuit de Lumina, rotunjit de Inteles. Refuzul de accepta schimbarea va determina degradarea si chiar moartea piramidei.

Vor rezista doar piramidele in care spirala divinului feminin ii va ajuta pe oameni sa-si urmeze chemarile, darurile si le impartaseasca cu ceilalti in care triunghiurile trezitoare descrise de Recunoastere de Sine-Bucurie-Iubire, Liniste-Frumusete-Caldura, Iubire-Intelepciune-Drag ii vor insoti pe oameni in tot si toate, in care OMUL va straluci.

Si daca alte triunghiuri vor domina piramida, pupincurismul-barfa-neacceptarea, orgoliul-atasamentul-lacomia, cred ca stiu-lipsa de integritate-nimicnicia, aceste piramide se vor prabusi.

Priviti cu ochii sufletului….

Varfurile se prabusesc sau emit in reteaua Unimii

Si oriunde ati fi… dati lumina situatiei in asa fel incat schimbarile generate de prabusirea varfului sa nu ii omoare pe ceilalti.

Activati varful interior, muntele care sunteti si veti sti intalnindu-va cu alte varfuri ca Centrul ne vorbeste….

Schimbarea este Aici si Noi-Una!