Adeseori in limbajul nostru al tuturor apare aceasta strada, bine-rau, victima-calau, negru-alb, gresit-corect, esec-succes, urat-frumos, greu-usor.

Incercati sa accesati baza de date a Omului Indumnezeit care sunteti punand intrebarile potrivite, Centrului: Care este talcul, rostul aceste experiente? Cum pot transforma aceste greu, acest rau in unitati de sens pentru viata mea? Ce vrea sa-mi spuna aceasta provocare? Ce tema imi dezvaluie aceasta emotie? Care este invatarea cu care vine aceasta nevanzare de casa, dat afara din serviciu, lipsa de bani etc?

Intrebarile potrivite aduc raspunsuri trezitoare si transformatoare. Ele ating Cerurile aducand o ploaie de Sens pe strada care pana nu demult avea doua culori insa in asaltul Cerurilor a primit mai multe nuante.

In acest exercitiu de configurare a Triunghiului incercati sa asezati pe spirala intrebarilor si alte lucrari de lumina( initieri, meditatii, dospiri, rescrieri). Nu asteptati ca un ghid dealtfel un om sa va deseneze viata ci incercati sa mentineti varful triunghiului in voi, marturisind in Unime, Puterea care Sunteti, Bucuria care Sunteti, Zborul.

Rescrierea partiturii, a filelor vietii fiecare o face cu noul stilou care in taina lui Acum are cerneala recunoasterii de Sine.

Si cand ati descoperit micile esente, impartasiti-le cu ceilalti dezvelind din experienta voastra transformata in fluturi, flori, intelepciune.

Incercati sa nu stoarceti Cerurile cu cerinte legate de bani, pozitie, job.

Mergeti pe magistralele divine deschisi sa experimentati in linia Contractului vostru Spiritual nu a Planului pe care vi l-ati desenat cu Mintea Lumeasca si care considerati ca este cel mai grozav.

Binele cel mai inalt al Tuturor atinge varful fiecarui Triunghi. Aici se descarca lucrarile planetare si tot aici cei constienti, veghetorii se intalnesc in Unime cu bucurii ceresti, miresme nelumesti, intregiri.

Pastrati in ochiul interior frumusetea transformarii oricarui greu, neraspuns, nerezolare in unitati de Sens. Odata ce ati atins Cerul cu arteziana sufletului si partea lumeasca va cobora in realitate pe cai nebanuite la timpul potrivit.