Adeseori lucrand cu oamenii observ ca dincolo de toate optimizarile, initierile si chiar trialogurile primite in diferite scoli de spiritualitate nu apare in puzzle, acordajul cu scopul lor, al nostru, al tuturor si anume Indumnezeirea.

Multi dintre noi ne zbatem in mlastina efectelor cautand limpezirea, pacea, rodirea.

Si tot ceea ce putem face este sa ne reamintim scopul pentru care suntem aici, varful muntelui, lumina din varful triunghiului.

Cand va puneti marile intrebari cu smerenie……Care este tema, rostul, talcul acestui divort? Ce binecuvantari deghizate se ascund in acest abandon? Ce am de invatat din aceasta situatie? ….parasim lumea efectelor gasind pe verticala cereasca drumul catre puterea muntelui care suntem, catre viul lui a fi, insasi Grairea.

Si urcand se activeaza crucea care suntem, insasi sfera si incepem Valsul.

Ramanand in intrebarile sterile….De ce mie?  Unde este cel care mi-a facut acest rau? Cum as putea sa ma razbun? Cine este autorul? Oare nu merit decat parteneri zgarciti? baza muntelui ne este aproape…..insa nu si zborul, bucuria inaltarii, valsul.

Contemplati acest triunghi format din cauza, efect, scop. Opriti-va in centrul lui iesind din rolul de victima sau calau sau observator si cereti calauzire.

Lasati emotia sa treaca si darul sa va atinga. Priviti varful triunghiului.

Ce simtiti?