Tindem sa ancoram barca cuplului in portul confortului poate fara sa ne gandim ca vantul unor cautari noi i-ar face bine, l-ar anima, i-ar deschide viurile, l-ar duce catre alte departari.

Atunci cand nu mai percepeti freamat in cuplu, lasati pala de vant a clipei sa dea la o parte praful rutinei si intrati in aceasta joaca, cu drag.

Vantul, apa, pamantul, soarele si toate elementele naturii spala, primesc, activeaza potentialul unui cuplu. Nu priviti parteneriatul doar in patratul casei, doar in dreptunghiurile obiceiurilor construite uneori cu prea multa ravna.

Lasati poarta intredeschisa pentru ca ceea ce stiati sa fie atins de o noua pespectiva, poate mai indrazneata, poate mai jucausa, poate plina de prospetime pentru rufele relatiei voastre.

Daca somnul cuprinde povestea in care va aflati si nu stiti cum sa realimentati rezervorul ei, conectati-va la simbolurile care deschid orizontul unui cuplu, venite prin initieri ( al Nelimitarii, Graalul, Sfera Initiala, Unimii, Isis, Maria Magdalena cele activate in centrul Triunghiurilor Trezitoare ) in asa fel incat barca voastra sa prinda viteza animata de noi intrebari, noi cautari, noi perspective.

Va propun un exercitiu foarte simplu. Vizualizati o sfera in centrul careia se afla o floare cu trei petale ( trinitatea radianta descrisa de mama, tata, fiu, fiica). Apropiati-o de cel de-al treilea ochi, indepartati-o, deveniti Una cu Ea. Faceti acest vals cu bucurie, drag, frumusete.

Daca sufletul va este sfasiat, indurerat, afectat scaldati-l in aceasta sfera de lumina pana cand sentimentul de plin, de complet, de intregire va reveni si ochii interiori vor zambi.

Vantul divin nu spulbera ci mangaie, nu distruge ci anima. In bratele lui, un altfel de rasarit isi deschide aripile.