Va povesteam prin articolele dedicate numerologiei ca ziua de nastere adunata cu luna ne ajuta sa aflam mai multe despre Val, despre forta lui si mai ales despre ceea ce el aduce  in viata noastra.

Ex  4 11 1970( varsta valului este 6) sau 2 12 1980 ( varsta valului este 5)

Incercati sa cerneti divinul din provocarile pe  care marea interioara vi le-a adus la suprafata, meditand, prin introspectie, punand intrebari Trinitatii interioare si lasand versul divin sa va rescrie partitura vietii.

E important sa va intoarceti la varsta de 6, 12, 18, 24 ….si sa uitati cu ochii sufletului la ceea ce valul a vrut sa va spuna.

Nu fugiti, nu evitati, nu va ascundeti. Valul este cu atat mai puternic daca v-ati opus invatarii.

In adevar… valul este un sculptor inspirat cu o dalta vie care trasfoma marmura in opere extraordinare, dand la o parte balastul si partile neinaripate, cu elan.

E posibil sa va simtiti maturati de evenimente, striviti de val, parasiti in ape tulburi.

Tocmai de aceea e minunat sa va cititi apele interioare si sa vedeti pagina destinata Valului ce v-a spus. Veti descoperi daruri care va iau de mana inca de la varsta de 6 ani si care alcatuiesc cu cele de la 12, 18, 24 …. o salba de straluciri care va incununeaza viata si pe care poate nu ati vazut-o.

Valul este Cutezatorul, Locomotiva, Pionerul cel care deschide poarta unor noi unitati de intelegere. In acelasi timp el poate creea sine noi,  drumuri, abordari altfel atat pentru omul in sine cat si pentru umanitate.

Pe creasta valului sunt nespusele, nerezolvatele dar si potentialitatile noastre ascunse in ochiul care poate inca plange.

Sunt nascuta la malul marii si recunosc in drag mare ca primul meu duhovnic a fost valul pe care l-am lasat la ma limpezeasca ori de cate ori provocarile vietii au navalit ca niste caluti naravasii in casuta interioara.

Valul cel mare cel care vine sa spunem din 5 in 5 ani  sau din 6 in 6 ani este nu doar forta care anima, trezeste, desface comoara care sunteti ci si sfatuitorul, apropiatul, sustinatorul dvs.

Rugati  Centrul sa aduca la suprafata, povestile pe care vi le-a spus valul si poate nu le-ati auzit si cu blandete cautati semnificatiile, intelegerile, puterile glasului sau.

Uneori valul ca un tunet va invita sa va mutati de pe o linie de destin pe alta, sa va puneti intrebari, sa va asezati in paradigme noi si desi nu este confortabil e de dorit sa o faceti pentru a nu intra in suferinta, pentru a nu zdrobi minunea care sunteti.

Valul desi este dusmanul binelui caldicel este prietenul maretiei ….cea care se dezvaluie din apele vietii deodata, cu forta, inundand toate palierele  cu drag si bucurie, reveland, glasuind, radiind.

In Viata dintre Vieti, in camera de selectie, urmarim pe ecrane in primul rand aceste momente de conexiune cu Cerurile….cand valul te urca pana in Olimpul interior pentru a-ti intalni Forta, Puterea, Maretia si a straluci  apoi de pe varful muntelui ca un soare frumos, darnic, hranitor.

Va invit pe 5 nov ora 19 , sa cernem impreuna provocarile pe care vi le-a adus Valul in poala unui atelier numit Viata dintre Vieti pe care il veti recunoaste in ochii sufletului ca fiind al nostru, pregatit  Impreuna, cu drag si blandete in cupa acestui Acum.

Despre acest atelier gasiti mai multe informatii in articolele anterioare de pe frecventaom.