Inainte de a cobora aici, in viata dintre vieti, cu ghizii nostri alaturi, am urmarit pe ecrane holografice Valsul sferelor pe Spirala inaltarii. In vers divin aceasta taina se traduce astfel: regasire, fuziune, impreuna suntem Una.  Pe bolta recunoasterii de Sine, Sferele care suntem radiaza, se joaca, danseaza se suprapun de mai multe ori pana cand apare marea fuziune, Unimea. 

Dansul acesta ne reveleaza in clarul sufletului ca intregirea noastra a fiecaruia dar si fuziunile in Impreuna-Una sunt stiute de noi si ghizii nostri si sustinute de Triunghiurile Divine. 

Spirala se invarte imbracand culorile Cerului si ale Pamantului si sferele se ating, se suprapun, stralucesc, radiaza, canta. Valsul lor este recunoscut de Marea Sfera Centrala din care Sfanta Treime ne imbratiseaza. La finalul valsului toate sferele fuzioneaza cu aceasta, Unul-Una radiind din Tot si Toate. 

La intoarcere dupa fiecare viata dar si atunci cand ne pregatim aterizarea, acest vals este contemplat de sufletul nostru care tanjeste dupa aceasta dulceata, zbor si drag, implinire prin fuziune, exataz unimic. In orice meditatie, deschidere de Sens, bucurie intregitoare, acest vals apare, unind Cerul si Pamantul, deschizand portile Intregirii, contopind Sferele care Suntem cu Totul. 

Ca sa dati drumul acestul vals in voi e suficient sa va opriti un pic in Centru, vibrand cu intreg Universul varsandu-va in imensitatea lui Dumnezeu.

Cu acest sentiment de Acasa, de contopire cu Unul-Una, de dor de Regasire, de Vals in Impreuna-Una coboram cu totii si el este la carma devenirii si prezent noaptea cand calatorim sau atunci cand ne manifestam pasiunile calauziti de raurireadivina sau cand iubim.

Ori de cate ori v-ati inchis o tema de viata integrand darul ei si urcand muntele interior pana la marele salt de intelegere, veti simti Intregimea. Ati inteles, integrat, asezat o unitate de Sens si sfera care sunteti radiaza. Si aceasta sfera se bucura cu sferele-oameni dar si cu sferele ceresti. 

Ca sa simtiti valsul sferelor, practicati un triunghi de virtuti sau de tehnici sau de instrumente divine: rugaciunea-meditatia-contemplatia sau recunostiinta-postul-scrisul in flow sau imbratisatul copacilor-comunicarea cu soarele interior-bucuria. 

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Iubire, armonie, pace!!!