Incercati sa vizualizati o hora formata din urmatoarele etape-sfere: reamintire, dezvelire, constructie, desincronizare, reconectare, limpezire, intelepciune. Sunt chiar pasii pe care ii facem in valsul ceresc-lumesc cu partenerul de viata. Ei pot urma ordinea de mai sus sau o alta, unica in conformitate cu temele de viata pe care le are de parcurs entitatea-cuplu.

Asezati-va pe o canapea si activati spirala intrebarilor in legatura cu fiecare pasire din viata voastra de cuplu: Ce am simtit cand ne-am imbratisat prima data? Ce reamintiri s-au asezat in Graalul interior? Ce s-a dezvelit ochiului divin? Ce am asezat in constructia templului cuplului? Pe ce tema simtim ca ne desincronizam? Cum ne reconectam? Ce triunghiuri de virtuti ne sustin procesul de limpezire? Ce varf de munte am atins in impreuna-una? Ce daruri se dezvaluie in valsul nostru de cuplu? Ce triunghi ne calauzeste pe noi ca, cuplu in aceasta etapa de crestere?

In chiar miezul acestui cerc format din sfere, va vor aparea acele unitati de sens, emanatii ale intelepciunii care se traduc in daruri vizibile sau mai putin vizibile pentru cuplu.

Cuplurile de trecere si cuplurile unimii recunosc valsul ceresc urmand fiecare etapa din roata cresterii unimice. Ei isi reamintesc contractele spirituale facute, temele pe care urmeaza sa le parcurga in impreuna una, darurile urmand sa se dezvaluie din aproape in aproape. In viul constructiei templului cuplului este foarte important sa puneti ca fundatie o filosofie de viata cat mai plina de talcuire, de bucurie de a irumpe, de deschidere spre a explora varfurile de munti ale cuplului. Stalpii sunt formati din triunghiuri trezitoare, ascensionale, ale unimii iar bolta este plina de daruri dintru inceput de altadata care se dezvaluie in Acum, in viul treziei-recunoasterii de Sine-unimii.

Transformarea-transmutarea si transfigurarea aduc pe spirala ascendenta in Cuplu, noi chipuri ceresti, noi rodiri unimice care iau forma, cartilor, atelierelor, calatoriilor spirituale, emanatiilor pline de inteleptire care pot dezactiva din acel noi colectiv, cuplul de tip bou si belea, cuplurile inghetate, cuplurile care doar se chinuie, pe scurt cuplurile biruite de destin care si ele isi pot rescrie partitura intrand in roata cresterii unimice, in insasi valsul sferelor.

Va invit pe 18 mai sa aducem impreuna din Biblioteca divina, file vii pentru noul cuplu.

Unde? Strada Ronda nr 8 Bis. Pe cladire scrie Omniconvert( repere: Popa Nan, Pache Protopopescu)

Cat? 30 ron

Inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com

Trinitatea din mine saluta trinitatea din voi!