Scoala vietii pe aceasta planeta ne invita sa descoperim prin fiecare experienta, temele de parcurs, darurile de activat si varfurile de munti( salturi de intelegere) de atins, un triunghi care ne imbie sa-l parcurgem cu profunzime, discernamant, intelepciune intelegand ca focul provocarilor transforma chipul relatiilor noastre dezvelind din aproape in aproape pe culmi, un vals al sferelor prin care Unul-Una, glasuieste.

Nu va impotmoliti in emotiile care dau buzna in teritoriile inimii aduse de vantul schimbarii. Ele vin ca degete cosmice pe harta cresterii noastre in unime.

Atunci cand va simtiti strapunsi de sulitele destinului, asezati-va in Centru, predandu-va cu totul.

Te marturisesc pe tine Una si slujesc in Sfant Numele Tau

Lasati-va ghidati de acele deschideri de Sens care rauresc din miezul vostru si care va vor dezvalui ce viuri ceresti se ascund in spatele unor accidente, pierderi, tradari.

Nu va grabiti sa puneti etichete de un tip sau altul cautand tapi ispasitori sau invinovatindu-va.

Lasati flow-ul divin sa va reveleze cauza, cauzele care stau la baza cutremurului pe care il traiti cautand cu multa blandete, iubire, recunostiinta sa puneti altfel de seminte in pamantul lui Acum.

De multe ori cadem in bucle mentale si emotionale in daca si cu parca, in scenarite pitice, in asteptari, conditionari, proiectii.

Cand norii emotionali s-au descarcat, soarele interior ne va revela tema rabdarii sau tema empatiei sau tema iubirii sau tema acceptarii sau alte teme pe care le-am parcurs insuficient acum si altadata si care prin experienta, intra pe scena clipei, dezvaluind un dar sau mai multe de viata si niste culmi minunate.

Opunandu-ne unui eveniment nu facem decat crestem emotiile, sa pasim in afara lui, sa evitam invatarea divina.

Acceptati ceea ce vine asa cum vine, deschizand Graalul interior pentru ca ghidarea interioara sa va duca pe varful propriu de munte.

Cele mai multe experiente sunt stipulate de noi prin contractele de suflet si ne sunt cunoscute. Manifestant recunoastiinta pe valul durerii, in petalele interioare se desfac intelegeri pe care nu le putem accesa prin carti, discutii, sau pe net.

De multe ori sunt intrebata de ce compatibilitatile de la inceputul unei relatii nu sunt la fel de mari si dupa 3, 5, 7, 20 de ani? De ce apar desincronizarile? de ce scad? de ce ne trezim in prapastia relatiei?

Asa dupa cum va povesteam si in articolul dedicat rotii cresterii in Unime, dezintegrarile apar ca urmare a refuzului nostru de a inainta in valsul ceresc si ele contin multe dezveliri in Unime.

Atunci cand redescoperim frecventa Dumnezeu si ramanem conectati la varful triunghiului, noi unitati de rabare, iubire, intelepciune coboara in relatia noastra, reconectarea fiind posibila dupa, ore zile si ani in lumina acelui evrika interior sau al acelei descoperiri de Sine care ne aduce in lumina constientei, temele pe care le avem de absolvit intr-o relatie.

In viul recreerii puntilor de comunicare la nivelul fiecarui centru energetic continuati limpezirea si purificarea pentru ca parametrii la nivel de cuplu sa creasca si marea constructie sa se faca. Si cand ati inchis tema si vesmintele intelepciunii v-au atins marele vals al sferelor cu partenera, partenerul dar si cu sferele iubirii, bucuriei, frumusetii, blandetii, rabdarii se va face, fuziunile dezvelindu-va paradisul, interior, gradina sferelor unde totul radiaza in Sfant Numele Tau.

Mai multe vom discuta si la atelierul conectiv din 18 mai ora 18 30.

Trintatea din mine saluta trinitatea din voi!