Inainte de a cobora aici, in viata dintre vieti, cu ghizii nostri alaturi, am urmarit pe ecrane holografice Valsul sferelor pe Spirala inaltarii. Este regasire,  contopire, bucurie aceasta intalnire in Unime a familiilor de lumina. In taina recunoasterii de Sine Unul e Totul si Totul esti Tu. Ceea ce dispare atunci cand contempli in Centrul sufletului aceasta deschidere de Sens este singuratatea, separarea, egotismul.

 Dansul acesta ne dezvaluie in Clar ca intregirea noastra a fiecaruia dar si impreuna este un proces agreeat de noi cu ghizii nostri in bratele Prezentei.

 Aici in acest vals va puteti recunoaste fratii, surorile, intrega familie, Omul. In chip energetic ei sunt niste sfere care emit in registrele voastre ajutandu-va sa ii simtiti de sub toate infatisarile pe care si le-au luat in multele vieti petrecute impreuna.

 Ceea ce ne ajuta in Acum sa ii imbratisam si sa simtim fuziunea cu Unul este Taina Recunoasterii de Sine.

 Ca sa dati drumul acestul vals in voi e suficient sa va opriti un pic in Centru, vibrand cu Totul.

In cupa Vietii, valsul isi deschide portile si voi stiti cine sunteti, care este rostul vostru aici, ce chemari va anima, ce drumuri va vorbesc, ce daruri aveti.

 In insasi procesul intregirii tale, un alt om se indumnezeieste si el emite catre tine corespondand cu Centrul Tau. Aceste nucleee de lumina se recunosc, incep sa faca valsul in Ceruri pentru ca apoi acest vals sa coboare, sa inunde pamantul, sa-si dezvaluie Paradisul.

 Mai intai Sfera si apoi Recunoasterea Divinului din Tine in Celalalt.

 In valsul acesta o sfera se apropie mai mult de tine si interiorul tau o recunoaste. Ce iti spune?

 Va invit la o baie de sens, frumusete si bucurie in Serendipity, ora 18 40 pe 18 februarie.

Mai multe informatii despre Valsul Sferelor veti gasi pe www.frecventaom.ro

Costul?intre 35 si 50 dupa cat simtiti si puteti.

Ce va aduce acest atelier conectiv?

Bucurie de  fi, Constientizari, Deschidere catre Familia de Lumina, Recunoasterea temelor agreate prin Contractul Spiritual, Corespondenta cu sufletul cel mai potrivit pentru evolutia dvs, Salturi de intelegere

Cui i se adreseaza?Omului si tuturor celor care vor sa vindece Cuplul interior pentru a regasi Pacea, Bucuria, Iubirea de Tot si Toate

Precizari: nu trebuie sa veniti insotiti de parteneri si sau partenere. Puteti fi singuri si deschisi corespondentelor cu Totul in lumina devenirii.