In aceasta viata ( ultima fateta a diamantului care suntem) in viu ceresc ne intalnim cu trei contracte spirituale: cel pe care l-am facut cand am venit pe aceasta planeta, cel corespunzator acestui ciclu evolutiv si cel care descrie temele de viata corespunzatoare acestei vieti.
In dansul cosmic, cand cele trei sfere-contracte se suprapun, se activeaza o hora-spirala a cresterii in umine care este compusa din urmatoarele etape-sfera: a reamintirii care care graieste prin toate acordajele, calatoriile initiatice, simpatiile spontane, deschiderile de Sens, atelierele conective, memoria spirituala aducand la suprafata prin intuitie, deja vu, deja conu, recunoastere, sentiment de acasa, te stiu, te recunosc….bucuria reintalnirii, reconectarii, revenirii precum si o cascada de cunoasteri ce nu tin de facultatile urmate sau bibliotecile citite in aceasta viata. Vi s-a intamplat sa intrati in flow si sa vorbiti altfel decat erati obisnuiti? sau sa veniti cu instrumente sau intelegeri noi pe care nu le-ati primit/ studiat in aceasta viata? Prima si a doua etapa din roata cresterii unimice( reamintirea si dezvaluirea) presupun multa limpezire si purificare pentru a accesa in centrul tau, contractele spirituale/ hartile ceresti dupa care te poti ghida in viata.
Cand esti centrat, viata te sustine ajutandu-te sa vezi dincolo de provocari si experiente temele pe care le ai de facut in aceasta etapa de crestere pentru a recunoaste darul lor si impreuna cu el pentru a urca varful de munte. Aceste teme pot fi vechi si legate de primul tau contract privind planeta sau legate de tara si de acest ciclu evolutiv sau noi legate de Bucuresti.
Cand esti nemultumit, atasat, plin de conditionari si asteptari, valurile nu cad as spune chiar ca devin mai puternice.
Propria ta dezvaluire, lucrarea ta in adevar te ajuta sa accesezi propriile lectii, recunoscand in toti oamenii din jurul tau, pe fratii tai in roluri ceresti si lumesti, de potentatori sau armonizatori sau oameni de legatura sau maestrii ai trecerilor, roluri parca anume daltuite pentru ca melodia ta in marea orchestra cosmica sa fie auzita.
Reamintirea este legata de intruparile anterioare, de viata dintre vieti precum si de contractele spirituale facute.
E posibil sa simtiti chemarea de a ajunge intr-un loc anume si acolo sa simtiti ca vreti sa discutati doar cu un anumit om si acela sa devina partnerul vostru in valsul sferelor. Si tandra regasire va sustine sa va dezveliti unul altuia in viul unimii.
Uneori reamintirea si dezvelirea vin dupa multa suferinta alteori invatarea in somn, visul lucid, initierile, calatoriile spirituale sustin iesirea la suprafata a unor cunoasteri ce vin de pe alte planete.
Constructia este a treia etapa si sfera din hora-spirala a Unimii ea invitandu-ne la o lucrare vie prin care familia divina se intalneste cu familia lumeasca. Ati primit pe merite de sine omul cel mai potrivit pentru evolutie insa relatia noua nu are voie sa fie pusa in raft si uitata ci e de dorit sa fie gradinarita zi de zi cu triunghiuri de lumina, constientizari, initieri, rugaciuni, posturi, meditatii, lucrari prin care Cerul imbratiseaza Pamantul.
Fundatia templului cuplului este formata dintr-o filosofie de viata bazata pe iubire-intelepciune-recunostiinta, coloanele sunt construite din triunghiuri trezitoare, ascensionale, ale unimii iar acoperisul este plin de daruri, rodiri ceresti venite de pe firul aurit al timpului, dezvelite si lucrate in taina lui Acum. In aceasta etapa invatarea in cuplu este sustinuta de viziune, de clar, de bucuria de a impartasi. Daca sunteti singur si in aceasta etapa modelati un centru holist dupa ce v-ati reamintit ca samburii lui i-ati pus in Atlantida, atunci ganditi-va sa impachetati fiecare pas intr-un triunghi de lumina. Bucurati-va, imbratisati, multumiti. Aceasta etapa poate atinge memoria afectiva-spirituala a umanitatii, eternizandu-va.
Sincronizarea/Desincronizarea o alta etapa include treceri de la o etapa la alta de la un anotimp interior la altul de la o credinta limitativa la una potentatoare-trezitoare. Exact cand simtiti ca va prabusiti, tesatura cereasca se activeaza dezvelindu-va noi varfuri de munti.
Nu cautati in aventuri, amantlacuri sau in triunghiuri limitative descrise de victima-calau-distant, marile intelegeri care sa va reconecteze la centrul cuplului vostru.
Ramaneti pe verticala, descoperind divinul, stralucirea perlutelor din spatele dezintegrarii.
Norii emotionali trec si odata cu ei soarele interior va reveleaza noile teme de pe harta cuplului, darurile lor, varfurile de munti.
Nu trebuie sa confundam comfortul in cuplu cu implinirea. Pentru a activa plinul, cupa interioara e de dorit sa fie curatata, limpezita, largita.
Cand ne plictisim in cuplu? Cand baltim, ne prefacem ca adancim, lancezim, inmultim dorinte, ne topim esentele in asteptari, conditionari, proiectii.
Entitatea-cuplu este un sistem viu care creste odata cu noi fiind atins de toate intelegerile, initierile, salturile noastre. Nu poate creste singura ci doar in Impreuna-Una.
Va invit sa exprimati in fiecare zi prin comportamente un triunghi de lumina vizualizand ca in centrul lui se afla, relatia voastra de cuplu.
Ce unitati de sens se aseaza practicand recunostiinta, bucuria, iubirea?
A patra etapa reconectarea prespune sa dam drumul comunicarii in unime ca de la suflet la suflet, refand puntile poate rupte la nivelul ch 2 sau la nivelul ch 5( depinde unde s-a produs desincronizarea).
Daca facem dragoste dupa ce ne-am certat dar ne-am desincronizat la niv ch 5 nu inseamna ca toate podetele s-au activat. Putem sa imbratisam, sa facem dragoste dar sa si comunicam pentru a aseza in centrul triunghiului, teme noi de cuplu dar si intelegeri frumoase.
Etapa-sfera intitulata limpezire presupune introspectie, purificare, observatie, contemplatie. post pentru a patrunde in versul divin al cuplului si a-l onora in totalitatea lui. Limpezimea sustine Clarul pregatind teritoriile intelepciunii( ultima etapa-sfera din aceasta hora). Purifind fiecare pas patria Graalului se dezvaluie.
Intelepciunea se activeaza dupa fiecare prag trecut la nivelul fiecarei teme de viata aducand pasirii noastra o frumoasa radianta, o bucurie de viata si o mare revarsare de intelegere, plinatate, Sens.
Intelepciunea vie nu este impietrita, orgolioasa, pretioasa ci calduroasa, iubitoare, deschisa sa impartaseasca. Ea isi da mana cu iubirea si blandetea sau compasiunea si recunostiinta sau cu acceptarea si bucuria.
Immpletindu-ne cu aceste sfere vom simti spirala ascendenta a cuplului, valsul sferelor, bucuria Cerului si a Pamantului, Taramul Graalului.