Scriind Coeficientul Multi carte pe care nu am publicat-o dar care mi-a fost un real indrumator celest, Triunghiurile Schimbarii si toate articolele Frecventei Om, flow-ul m-a sustinut in calatoriile subtile revelandu-mi valsul cu sferele iubirii, armoniei, pacii sau bucuriei, intelepciunii, frumusetii sau bunatatii, recunostiintei, smereniei aducandu-mi in ochii sufletului acele bucurii ceresti ce se nasc din fuziuni mici pregatind marea contopire, insasi Fuziunea. 

Cu totii suntem scantei divine insotite de o forta trinitara pregatiti pentru valsul cu Cerurile si Pamantul in Sfant Numele Tau. 

Ce inseamna acest vals al sferelor?

In primul rand sufletul nostru prin iertare are nevoie sa fie renitregit, limpezit, marit in asa fel incat fuziunile cu sferele ceresti sa se faca natural, firesc in timpul somnului sau in timpul zilei cand meditati sau va manifestati o pasiune.  Un suflet sfasiat sau in fundul pamantului sau in iadul interior, pierdut sau incarcat nu poate intra in acest vals. 

Limpeziti-l in Triunghiul iertariii si veti simti zburdalnicia lui, bucuria cu care va invita in valsul cu armonia, pacea, bucuria. 

Daca ati cumparat cartea Triunghiurile Schimbarii extrageti 3 carti pentru relatia voastra cu Constiinta Christica ( varful triunghiului), 3 carti pentru relatia cu divinul masculin ( baza triunghiului), 3 carti pentru relatia cu divinul feminin( baza triunghiului) si 3 carti pentru relatia voastra cu voi ( centrul triunghiului care sunteti). Ce vi se dezvaluie?

Incercati sa alegeti din cele 12 carticele doar 3 si activati un Vals al Sferelor in care sa intrati si verbal:

Ex:  Sunt Iubire, Bucurie, Recunostiinta

       Sunt Tot ceea ce Sunt

       Eu Sunt

Vizualizati aceste sfere ceresti in vals: iubirea, bucuria, recunostiinta. Bucurati-va de fuziunile dintre ele dar si de contopirea voastra cu acest Triunghi. Activati aceasta vizualizare inainte de a va culca ( dupa ce v-ati descarcat constiinta de greselile zilei). Cum sunt calatoriile din timpul noptii? 

Ce se aseaza in timpul zilei? 

Repetati acest vals folosind vizualizarea. 

………..

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Camelia Radu, frecventaom@gmail.com,

Tel Frecventa Om: 0755 099 099, 0748 760 284

Facebook: https://www.facebook.com/FrecventaOm