Pentru cei care nu pot intra prea usor in tesaturile ceresti, calatorind, scriind conectiv sau traducand instand lumile subtile, un atelier conectiv este cel mai bun mijloc pentru a umple rezervorul cu combustibil divin si a mari viteza de intregire.
Mai jos este o raurire divina, o intalnire cosmica, o deschidere de Sens.
Probati aceasta rochie cosmica si vedeti daca va vine:
…….
Eram pe un drum de lumina alb un buchet de raze aurii calauzindu-mi pasirea catre Munte, acolo unde in Poarta Unimii, Maria Magdalena aseza in cupa interioara, iubirea, armonia, pacea si alte binecuvantari de-ale ei ca un rasarit de aripi stralucind peste zambetul, chipul, povestea noastra.

I-am privit ochii si ceva ca o raurire divina, calda, stiuta, veche si noua, m-a imbratisat. Apoi am vazut ca templul a capatat viu si stralucire si mana ei m-a luat si m-a condus in primul triunghi cel verde din centrul caruia pornea o tasnire de sfere ce faceau un dans anume asezand in versul lumii, Pacea apoi am intrat in triunghiul roz-mov argintiu unde o alta tasnire de sfere in vals ceresc daltuia versul Iubirii apoi in ultimul triunghi m-am oprit privind auriul asemeni unui soare care se nastea si din care ieseau multe sfere toate activand maretia, frumusetea, Radianta lumilor.

Triunghiurile erau nascatoarele acestui vals cosmic care pe fruntea vietii, stralucea.

M-am oprit atinsa de caldura, iubire, bucurie privind jocul cosmic asa cum se varsa din viu ceresc in Cupa Lumii.

Sferele faceau valsul apoi intrau in cantecul lumii divizandu-se, risipindu-se apoi se regaseau sfera cu sfera pe spirala inaltarii si se intorceau din nou Acasa in Triunghi. Firele aurite ale destinului creeau un portativ minunat astfel incat muzica si valsul sferelor sa fie neintrerupte si joaca aceasta sa atinga Totul.

M-am intors la triunghiul verde si in spatele lui am vazut alte trunghiuri formate din entitati de lumina care participau la aceata nastere a Sferelor fiecare aducand cate o radianta. Coduri ceresti se asezau in fiecare sfera urmand sa fie dezvelite la timpul potrivit. Cand sferele se divizau toate codurile se pastrau intacte oricat de mici ar fi fost. Doua sfere, mari frumoase mi-au mangaiat ochiul. Diferite de celelalte au atins tasnirile celor trei triunghiuri au facut valsul si apoi au intrat in viul lumii. Le vei recunoaste mi-a spus ea. Regasire. Unime. Acasa a soptit, ghidul meu… Maria Magdalena.

Apoi m-a luat de mana si m-a condus in centrul templului unde intr-o sfera mare imensa puteai sa vezi lumile ca foite de diferite culori, fiecare incarcandu-se cu o stralucire a ei.

Sferele tasneau din unul sau mai multe triunghiuri faceau valsul apoi se imbracau cu aceste foite si intrau in plan dand grai lumilor, vietii, Omului. Maria mi-a aratat pe bolta templului …..un cer de un albastru foarte stralucitor si chipul lui radiind. Cu el am pornit de Acasa…cu el. Apoi sferele toate au capatat deodata un unic chip, chipul lui in care se aflau toate radiantele. Valsul a devenit plin de gratie, frumos, calduros asezand parca Unimea in Tot si Toate.

Deoadata Triunghiurile s-au aliniat creend un culoar nascator si sferele au inceput sa se roteasca activand o spirala pulsatila, frumoasa, vie.

Din Centrul cel Nou s-a nascut o Lume Noua, cu radiante care atingeau toate Sufletele.

Maria m-a privit si graiul ei a daltuit in mine, in noi un Vals al Tuturor in care Acasa e Aproape, Frumos, Viu, Complet.

….

Unde?pe strada Ronda nr 8 Bis( de la Rotunda si ea tot o Sfera)
Cand? 9 noiembrie
Cat?30 ron
Inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com

Atelierul se adreseaza tuturor celor care se simt zabreliti, prinsi, chinuiti in cusca provocarilor si vor sa-si reaminteasca valsul sferelor, celor curajosi care au activat deja triunghiul Cauta si Vei Afla-Bate si Ti se va Deschide-Cere si Ti se va Da si traitorilor de Sens care aflati pe Cale pot impartasi din Valsul lor cu noi-Toti.