Este greu sa simti in timpul unei provocari, triunghiul divin care te cheama, darurile care te asteapta, valsul sferelor. Si totusi pasind pe spirala inaltarii e firesc ca fiecare parte din noi sa se intoarca Acasa, ajustata in focul provocarilor, limpezita in apele emotiilor, aerisita de vantul experientelor.

Incercati sa va intrebati in chiar marea furtuna pe care o traversati ce va spune soarele interior? ce triunghi de vituti poate fi activat? ce comportament slujeste binelui celui mai inalt? cum puteti onora umanitatea si planeta?

Prima reactie care vine este un drum vechi batatorit poate de razboinicul din voi sau de femeia cu gura de foc sau de catre tatal punitiv, dur, sarcastic, agresiv.

Omul frumos ce vrea sa lase din centrul lui pe harta situatiei cu care va confruntati?!…..

Nu va grabiti sa decideti sub mitraliera veche a impulsurilor dand glas omului vechi ci conectati-va la crucea care sunteti luand cheile spiritului de pe verticala ei pentru a deschide comorile materiei pe orizontala.

Cand factura karmica se inchide darul vostru creste, la fel aripile de lumina si insasi zborul.

Triunghiul care sta la baza scolii Geea este format din teme de viata care se transforma sub Graalul interior in daruri cu care urcam muntele schimbarii traind transmutarea si transfigurarea pana cand soarele christic interior va straluci.

Ce inseamna in adevar valsul sferelor si cand apare el?

Cand ne unim cu gandul divin, graiul divin si fapta divina, facandu-ne in timpul agreat in Ceruri, temele de viata pentru care am venit pe Gea.

Acest vals este bucurie, frumusete, caldura, unime, zbor.

Daca raspunsul nostru sa spunem la tradare in cuplu e imbracat cu iubire, rabdare, intelepciune atunci aceste trei sfere vor zburda in cupa sufletului lasand unitati de iubire, rabdare si intelepciune si pentru alte situatii asemanatoare daca decizia noastra e imbracata cu suparare, razbunare si orgoliu, valsul sferelor nu se va face, din contra vom pierda o bucata de suflet si ne vom lega si ma bine de victima sau de calau.

Nu cautati dreptatea pentru ca ea nu se afla la nivelul la care se manifesta situatia. Este mult mai sus si pentru a o accesa avem nevoie de clar-limpezime-intelepciune pentru a deschide cartea vietii noastre si a intelege de ce ne intalnim cu o situatie care nu este in linia faptelor noastre din aceasta viata insa ea vine de pe firul divin din alte timpuri pentru a ne fi un invatator deghizat.

Vizualizati trei sfere care se suprapun partial, total, bucurandu-se de aceste fuziuni. Este valsul initial cand nasterea energica e pregatita in Ceruri dar este si valsul care revine cand noi ne innoim, ne nastem in Noul Cer, aducem pe lume, un om nou, o paradigma inspiratoare, o viata noua christicizata.

Poate ca n-ati simtit sufletul vostru jubiland insa in adevar el este in freamat doar in aceste fuziuni cu sferele virtuti in teritoriile vii, luminice ale Sfintei Trinitati.

In flow, in bucuriile revelatoare si transformatoare, in scrisul conectiv si in manifestarea dezinteresata a darurilor, in lucrari luminice, valsul sferelor atinge intreaga planeta dand glas patriei celeste, in noi-toti, Aici.