Nu va ganditi la un vals in care talentul ne ghideaza ci la o impletire de trairi care ating Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau ori de cate ori pasiunea, bucuria, unimea va mangaie Centrul. E posibil sa simtiti aceasta revarsare de Ceruri, scriind sau cantand sau mergand pe malul marii sau meditand sau daruind o initiere sau impartasind despre darul unei experiente cu mai multe suflete sau iubind un om frumos. Este o miscare suava in interiorul vostru ce va atinge centrii superiori, rodind in teritoriile triunghiului cu varful in sus.

Pasind in acest vals veti simti trinitatea care sunteti, sfera care radiaza, spirala care va cheama pe varful ei, crucea care sunteti si fuziunea cu intreg universul.

Valsul sferelor se reveleaza in sfera reamintirii atingand nota lui divina in sfera intelepciunii( din roata cresterii in Unime).

El este sustinut de muzica sferelor si apare dupa casatoria sacra a triunghiurilor atunci cand monada se dezvaluie si cantecul ei asemenea.

Puteti da lumina valsului sferelor la niv ch 4 intr-un domeniu in care se manifesta pasiunea voastra lasand sfatul inteleptilor sa decida asupra momentului in care aceasta fuziune va aparea.

Pentru a simti aceasta rodire, flow-ul, recunostiinta, iubirea si orice alt triunghi trezitor, va sustin.

Cand viul cerurilor vi se va dezvalui cautati sa pastrati frecventa lui Dumnezeu inmultind in voi multumirea, graiul divin, deschiderea catre tot si toate.

E o rodire care atinge toate liniile timpului, fuzionand cu centrul fiecare Om pana la finalul vremurilor.

Fiecare vals e Totul si Impreuna-Una, reveland nunta in Unime, pasirea noastra dumnezeiasca, Primirea.

In sine el reprezinta varful de munte pentru fiecare maiestrie si preotie pe care ati accesat-o mijlocit sau nemijlocit reveland preotul-maiestrul-Omul o trinitate in centrul careia sfera intelepciunii straluceste.