Incepe in nota recunoasterii cu bucurie aducand pe aripile lui, frumusete, paradis, regasire.

Atunci cand onoram triunghiul vietii si transformam temele in daruri si salturi de intelegere, Sfera care Suntem straluceste si in dulcele ei grai, valsul sferelor porneste pe Spirala Inaltarii, aducand sufletului colectiv, iubire, frumusete, drag.

Incercati sa va intoarceti la Centru in triunghiul iertarii, spaland cu lumina verigile din drumul pe care l-ati parcurs si veti simti cum se deschide in voi aceasta traire.

Acest vals insoteste fiecare curgere, dar, bucurie intregitoare, har, salt de intelegere. Este o intoarcere Acasa in versul recunoasterii de Sine.

Nu trebuie cautat in ambitii, dorinte pitice, laude, continuturi sterile.

In  aceasta sala de bal interioara, valseaza sufletul-printesa si spiritul-print, fericiti ca au fost gasiti poate dupa multe lupte cu balauri, acum….calzi, frumosi si tandri. In dragul reintalnirii o ploaie de intelegeri ne saluta si multe buchete de frumuseti ne ating insasi viata.

Atunci cand va bucurati simplu de o frunza….in acest acordaj cu natura, Sfera care Sunteti se activeaza si odata cu ea insasi Valsul care presupune Recunoastere, Aliniere, Acasa.

Nu va straduiti sa culegeti din ritualica, rodiri ci lasati ca insasi coacerea sa fie facuta simplu, firesc, cu deschidere.

Atunci cand un triunghi trezitor va cheama, patrundeti in Centrul lui, lasati-i glasul sa va inunde teritoriile interioare, simtiti-l. Treceti de la forma la continut si apoi la esenta, inconjurandu-l cu bratele sferei care sunteti. In taina regasirii, Crucea va vorbi, apoi tandra Sfera va straluci apoi Valsul se va face simtit.

In adevar ce este Valsul la Centru? Activarea Plinului care Esti si Regasirea Totului in Impreuna-Una.

Sferele care iau cu asalt Cerurile se suprapun partial, total, fuzioneaza, se contopesc in mare bucurie atingand in Gratie, multe suflete care stau poate la baza spiralei, conempland.

Aceasta hora a regasirii si implinirii este aducatoarea de Sens pentru noi toti. Din cupa ei se varsa frumusete, bucurie, intelepciune.

Am intalnit acest vals la finalul fiecarui atelier conectiv, in tandra imbratisare a calatoriilor initiatice, cand scriu in Ceruri, cand fac trialog sau simplu lucrez in tesatura interioara cu mult drag, in plinul sarbatorilor, in micile si marile treceri, in rodirile spontane.

Incepeti prin a Cina in Taina Unimii cu ingerii si ghizii alaturi si veti simti bucuria acestui dans.

Fiti sinceri cu voi, fara conditionari, simpli.

Valsul Sferelor se poate face oriunde in pocalul clipei cu ingerii vietii alaturi.

Inainte sa ne intrupam, noi-toti in Sfera Initiala in fata ecranelor holografice am urmarit acest vals al familiilor de lumina. El este inscris in noi si poate fi trait in orice moment de recunoastere, bucurie si fuziune cu Divinul care Suntem.

Va invit pe 8 septembrie ora 19 la un atelier inspirat intitulat Triunghiuri Radiante pe harta Cuplului. In ochiul regasirii vom putea face acest vals al Sferelor, Impreuna.

Adresa?Ion Bogdan nr 2A, et 2, interfon 2

Cost?30-50 lei

Imbratisari unse cu mult drag!