Inainte de a cobora aici, in viata dintre vieti, cu ghizii nostri alaturi, am urmarit pe ecrane holografice Valsul sferelor pe Spirala inaltarii. Este regasire,  contopire, bucurie aceasta intalnire in Unime a familiilor de lumina. In taina recunoasterii de Sine Unul e Totul si Totul esti Tu. Ceea ce dispare atunci cand contempli in Centrul sufletului aceasta deschidere de Sens este singuratatea, separarea, egotismul.

Valsul sferelor poate fi intalnit si in Templele lui Isis, Mariei Magdalena, SarRei. Frumusete, Paradis, Deschidere.

Dansul acesta ne dezvaluie in Clar ca intregirea noastra a fiecaruia dar si impreuna este un proces agreat de noi cu ghizii nostri in bratele Prezentei.

Spirala se invarte si emite,  la fel si sferele care se ating, se suprapun perfect, stralucesc, radiaza culori minunate. Valsul lor este recunoscut de Marea Sfera Centrala care este compusa din trinitatea pe care o stim. La finalul valsului toate sferele fuzioneaza cu aceasta Unul dezvaluindu-si melodiile prin toate sferele cu care s-a intalnit. Aici apare taramul lui Acasa, bucuria regasirii, insasi Taina.

Cu acest sentiment de Unime, de contopire cu Totul, de dor de Regasire, de Cina in Taina Sufletului coboram cu totii si el este la carma devenirii luand multe fatete pana cand valsul il fac toate sferele in Impreuna-Una.

La intoarcere dupa fiecare viata dar si atunci cand ne pregatim aterizarea, acest vals este contemplat de sufletul nostru si nu poate fi uitat. In orice contemplatie, meditatie, deschidere de Sens acest vals poate aparea, unind Cerul si Pamantul, deschizand portile Intregirii, contopind sufletele noastre cu Totul.

Priviti-l. Sferele care suntem se bucura, lumineaza, stralucesc.

Aici in acest vals va puteti recunoaste fratii, surorile, intrega familie, Omul. In chip energetic ei sunt niste sfere care emit in registrele voastre ajutandu-va sa ii simtiti de sub toate  infatisarile pe care si le-au luat in multele vieti petrecute impreuna.

Ceea ce ne ajuta in Acum sa ii imbratisam si sa simtim fuziunea cu Unul este Taina Recunoasterii de Sine.

Ca sa dati drumul acestul vals in voi e suficient sa va opriti un pic in Centru, vibrand cu Totul.

In cupa Vietii, valsul isi deschide portile si voi stiti cine sunteti, care este rostul vostru aici, ce chemari va anima, ce drumuri va vorbesc, ce daruri aveti.

In valsul acesta o sfera se apropie miai mult de voi si voi o recunoasteti. Ce va spune?