Dupa ateliere conective pe care le tin sau chiar in timpul lor atunci cand lucrez cu Preotesele lui Ra sunt invitata sa particip la hora lor intregitoare, care incepe cu un ritm bland impletind seve lumesti cu viuri ceresti pentru ca apoi viteza sa fie din ce in ce mai mare si transa din ce in ce mai profunda, aducand corole de entitati de lumina care emit pe raze, imbratisand fiecare preoteasa, unindu-le cu Cerurile.

Cand trecerea a fost facuta Preotesele ating Centrul care este plin de lumina si se contopesc cu Ra lasand artezienele ceresti sa atinga Pamantul si Cerul in Sfant numele Tau.

In aceasta fuziune fiecare primeste in cupa sufletului un dar intregitor cu care revine pe linia cercului, sfera de lumina fiind, continuand valsul, iubind totul, Marturisind.

Apoi cercul devine spirala si preotesele intra in muzica sferelor si in valsul de lumini, onorand versul divin si pe Geea, cu blandete, iubire, drag.

In panerele sufletului, din fuziunea, contopirea lor cu Ra, se aduna, daruri, intregiri, bucurii, pe care de pe varful spiralei, ELE le ofera TOTULUI, hranind zarile, cu miresmele iubirii.

Uitandu-va in dansul spicelor sau in glasul florii soarelui veti intalni ceva din valsul preoteselor lui Ra, care apare ori de cate ori in taina recunoasterii de Sine intindeti mana catre Soare apoi catre surorile voastre, recunoscandu-le in Unime.