Cand eram micuta visam printre flori, atinsa de orice miros, de viul culorii, de albinele pe care le iubeam precum si de soarele pe care il imbratisam zilnic toate transportandu-ma intr-un mod minunat in supralumile dupa care tanjeam. Ah daca ar veni masinutele mele rotunde…cele zburatoare si mici care se ridicau atat de usor de la pamant. Si tot le asteptam vazandu-le cu ochii sufletului. Si tesand in copacii interiori, reamintiri, bucurii ceresti, atingeri de Sens…. nu prea eram atenta la scoala astfel ca am inceput clasa intai cu 3 de 4, o trinitate frumoasa care ma amuza teribil dar care o intrista si o impovara enorm pe mama mea. Ii explicam  …cu multa bucurie, intelepciune si talc ca toate cifrele ii sunt placute lui Dumnezeu iar eu nu pot decat sa multumesc acestor 3 scaunele zambacioase insa ea draga de ea….nu ma putea intelege desi iubirea, caldura, frumusetea ei ma sustineau in tot si toate.

Viul calatoriilor mele a fost pregatit de natura, albine si Marea Neagra in centrul acestui triunghi stralucind la inceput soarele fizic si apoi soarele chiristic.

Undeva in jurul varstei de 9 ani in vacanta de vara un eveniment pentru multi groaznic pentru mine binecuvantat a activat in mine adancirea-cautarea-scrisul conectiv aducandu-mi pe foile-prietene, cunoasteri, trairi, imagini care parca nu-mi apartineau, treceau prin mine avand multa cunoastere divina. Ceva se desfacuse in mine, se activasera niste fatete ale fintarii de care nu eram constienta atunci, cifra 9 fiind o calauza minunata in labirintul schimbarilor mele alaturi de 3, 7, 11. Si da curgeau des izvoarele Universului…..si flow-ul ma ghida intr-un mod minunat in compunerile, scrierile chiar si in grairile mele divine pentru ca recitam si imi placea foarte mult sa ma adap din poetii cu suflet mare, versurile lor limpezindu-mi Calea.

Incepand cu 14 ani m-am indepartat de Dumnezeu, orgoliul, atasamentul fata de premii, dispretul topindu-mi darurile. Gurile Universului se inchisesera in fata rezultatelor insa eu nu bagam de seama. Nu mai aveam flow-uri care sa ma inmiiasca, precocitatea mea disparuse, doar anumite reamintiri si mici intuitii ma mai ghidau. Persona( masca) castigase …..si alaturi de ea un lider al schimbarilor se activase, un luptator desi aveam cam 15 ani in perioada revolutiei. Puternica, imperiala, dura am schimbat directorul liceului pedagogic, am tras de barbuta anumiti profesori, am actionat limpede, cu forta dar si cu orgoliu lasand agentul de schimbare, liderul, aparatorul sa fie la carma. Si da mi-a placut trecerea de la zburataceala prin pomi la realitati puternice, dure, imperioase chiar daca gura divina tacuse.

Am lasat premiile-personalitatea-orgoliul sa ma ghideze pana in jurul varstei de 18 ani cand….. un intreg an de boala, trei intalniri cu moartea, diagnostice stranii m-au dus pana pe fundul fantanii acolo unde izvorul divin secatuise. Si atunci mana Cerului a coborat din nou …..aducandu-mi o vedere cu Maica plangand …..Treceam pe langa ea si imi reaminteam ruga, versul divin, valsul cu Cerurile. Si asa am inceput, sa plang si sa vorbesc cu ea Maria, Maica si iar sa plang si sa vorbesc cu ea pana cand lacrimile mi-au deschis poarta. Intr-o noapte …..zburam peste un camp cuprins de foc, un foc rautacos, malefic, dur si desi ma ridicam de la pamant focul se marea si el pentru a ma prinde. Lupta continua intre mine si foc insa florile sufletului mi se deschisesera si o chemam cu toata fiinta pe Maica zburand spre ea, rugandu-ma la ea, chemand-o in viul sufletului. Si asa am fuzionat cu Maica si viata mea s-a schimbat de atunci.

In bucuria regasirii incepand cu 18 ani triunghiurile schimbarii m-au ghidat in fiecare etapa, alte calauze, alti maestri, alti virtuti. Si scrisul si-a limpezit chipul de multe ori, la inceput fiind eliberator, apoi asezator, apoi inaltator, ghizii mei contribuind la textura lui, radianta lui, puterea lui in Unime.

Scrisul este si el in adevar o forta treimica prin care tatal, mama, copilul se exprima, un dar al unimii legand Cerul de Pamant.

La inceput cand primeam o initiere impletind scrisul cu meditatia si rugaciunea, imi era greu sa vorbesc despre ceea ce se asezase in Graalul interior in fosnetul scrisului dupa multi ani insa activand curajul-bucuria dezvelirii-intelepciunea sau discernamantul-clarul-iubirea sau a impartasi-pacea-unimea, graiurile divine au inceput sa atinga din ce in ce mai multi oameni, cu totii forte treimice in actiune, cautandu-si Calea, Radianta, Povestea.

Scrisul mi-a revelat in toate etapele calauzele mele, ghizii si sfintii ce coborau pentru a grai prin ateliere, articole, calatorii. Si lasandu-ma scrisa asa s-au activat mai multe brate-raze ale Frecventei Om.

Cand veti simti ca vreti sa scrieti sau sa va rescrieti viata si nu stiti cu ce sa incepeti va invit sa plutiti in samadhi sau stati pe patul de cristale sau sa intrati in trialog sau sa aflati mai multe despre voi accesand MindMI, mandalele numerologice, initieri reiki, ateliere conective, calatorii cu talc.

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Iubire, intelepciune, pace!