Venim ca scanteiute divine insotite de o forta treimica si valsul cu viata ne dezvaluie prin experiente, dureri, suferinte triunghiurile de virtuti cu care e de dorit sa urcam Muntele Schimbarii. Daca nu ar exista provocari, am ramane cu totii la campie baltind in ignoranta.

Triunghiul cu varful in sus este chipul christic care ni se dezvaluie din spatele fiecarei suparari, pierderi, experiente neplacute.

La inceput privind cerurile, ne imbracam cu triunghiuri formate din competente emotionale sa spunem controlul impulsurilor, asertivitatea, empatia apoi pasind in viul recunoasterii de Sine, incepem sa cultivam constient triunghiurile de virtuti,  observam si onoram triunghiurile ortodoxiei, intram in lumea initierilor pe lumina ( practicand reiki-ul, infoenergetica, activand Graalul interior) apoi dam glas triunghiurilor unimii.

Cand o experienta va apasa incercati sa vedeti triunghiul darurilor ei. Ce se dezvaluie din spatele emotiei? Ce invataturi, insight-uri, rodiri apar?

Cautati deaseamenea si cauzele care au stat la baza unui divort sa spunem impietrirea-orgoliul-supararea sau dispretul-furia-supararea pe barbati sau neacceptarea-neiubirea-neiertarea. Triunghiul cu varful in jos ne dezvaluie sabotorii interni, catusele pe care ni le punem, limitele cu care ne luptam. El poate fi din viata aceasta sau din alte vieti din neinvatatele noastre sau din cele de neam. Chipul lui cazut poate fi limpezit in orice triunghi de virturi luminand drumul nostru pana pe varful muntelui interior.

Haideti sa luam o experinta care va striveste inca. Sa spunem plecarea de acasa a partenerei dvs.

Ce parti din mine au determinat aceasta decizie a ei? Gelozia-neacceptarea-neiertarea

Cum as putea sa inalt aceasta relatie, sa ii dau glas divin? Cultivand acceptarea-iubirea-bucuria

Care este triunghiul in care ea se simte iubita? Blandetea-acceptarea-intelepciunea

Pot activa constient triunghiurile care imi reveleaza muntele nostru? Le pot aduce in Acum? Pot christiciza astfel relatia mea de cuplu?

Activand spirala intrebarilor interioare puteti descoperi aspecte din voi care va opresc la baza muntelui dar si luminite care va indeamna sa continuati. Indrazniti sa dati glas soarelui christic cultivand constient triunghiurile de virtuti.