Cat este de relevanta pozitia aceasta pentru elevarea mea? Cat ma ajuta acest Audi sa cresc? Cat  este de importanta casa la care visez pentru centrarea mea?

De multe ori dorintele noastre devin ca o plasa in care ne zbatem, tipand, infuriindu-ne, judecand. Eu imi doresc asta acum. Eu vreau acest lucru anul acesta.

Ne dam puterea obiectivelor pitice pentru ca nu avem curajul sa mergem in interiorul nostru si sa ne punem anumite  intrebari. In fata constientizarii orice dorinta se topeste, in baia de lumina orice atasament se naruie.

Nu va aruncati forta, energia in focul valorilor din trend, in intentii obscure si ganduri negre, in credinte limitative si emotii nesanatoase in dependente si scopuri mititele.

Reveniti in crucea care sunteti si contemplati OMUL.Ce este relevant pentru invierea lui?

Daca vom continua sa insiram pe orizontala lumeasca, premii, recunoastere, bani, case, pozitii, orgolii ne vom simti confortabil in exterior insa uscati, tristi, nefericiti in interior.

Sa incepem cu gandul bun, fapta rotunda, credinta-cupa si multa iubire, frumusete, bucurie fata de ceeea ce suntem si vom materializa fiintand. Puterea noastra se inmulteste in Viul Centrarii, pe Spirala Inaltarii, in minunea de a fi Impreuna Unul.