Pe fiecare cerc de intelegere de pe Spirala Evolutiva primesti unitati de cunoastere. Fiecare trecere, initiere, acordaj, optimizare, atelier conectiv, deschidere de Sens iti aduce unitati de cunoastere care iti hidrateaza faptura de lumina.

E amuzant sa crezi ca ai acces la toate cercurile de intelegere in care a fost tesut un Subiect.

In gratie ti se pot da mai multe unitati de cunoastere pentru a face in Impreuna-Una otema planetara sau legata de tara, in masura in care Arhistrategia de Lumina are nevoie de multi tesatori, modelatori, configuratori pentru o anumita situatie. Pe scurt esti pregatit rapid in flow-ul divin pentru o onora o tema sau mai multe.

Dupa ce ti-ai facut misiunea daca pastrezi smerenia , bucuria, iubirea poti ramane cu unitatile de cunoastere  primite daca te umpli de orgoliu, rigiditate, uscaciune, darurile pot pleca mergand la un spirit la fel de harnicut insa mai recunoscutor divinului din el.

Unitatile de cunoastere vin din Biblioteca Divina in functie de misiunile pe care le imbraci si de meritele de Sine.

Intalnesc uneori oameni care au avut roluri spirituale emitente pe care nu le-au onorat si care au probleme cu memoria, nu mai fac conexiuni divine, creierul lor energetic functioneaza foarte incet, au facut candva lucruri minunate insa luati de valul ego-ului au uitat de unde au primit unitatile de cunoastere astfel ca accesul la Biblioteca Divina nu le mai este permis.

Butonul memoriei cosmice este lumina nu orgoliul.

Pentru a inmulti unitatile de cunoastere puteti lucra si in urmatoarele triunghiuri de lumina: Recunoastere de Sine-Iubire-Bucurie sau Recunoastere de Sine-Daruri-Evolutie spirituala sau Noi forme de cunoastere-Liniste-Impreuna suntem Una.