Atunci cand Punctul Central a radiat catre Tot si Toate creend Universul, energia care a insotit lucrarea a fost insasi Bucuria, animand Creatia, revaland Omul. Fiind Bucurie, drumurile ti se deschid, intreaga viata te asculta dezvelind triunghiurile: bucuriei-clarului-recunoasterii de Sine, bucuriei- intelepciunii-blandetii, bucuriei-frumusetii-compasiunii, bucuriei-iubirii-recunostiintei. Nu putem materializa in Unime, fara Bucurie. Ea este revelata de noii copiii care vin din Cerurile Unimii, Cerurile Bucuriei. Daca vreti sa deveniti parinti si cel mic intarzie, traiti in energia bucuriei. Daca sunteti in cuplu si sotul e morocanos, nemultumit, iritat aduceti in povestea voastra bucurii ceresti si lumesti, daca aveti prieteni si provocarile sunt multe, sculptati relatiile in energia Bucuriei.
Incepeti prin a va oferi voua cel putin trei bucurii pe zi. Zambiti privind o ramura de copac, deschideti-va sufletul unei raze de soare, imbratisati totul cu caldura. Bucuria anima Totul. Odata cu ea sufletul se reface, zburdand in gradina Unimii. Construiti bucurii din lucruri simple atat pentru voi cat si pentru cei din jurul vostru. In energia bucuriei ceresti apare Transformarea, Transmutarea, Transfigurarea. In cerurile Bucuriei de la 8 in sus nu exista suferinta ci doar vals al sferelor, bucurie, Unime. Legandu-ne de Ceruri prin triunghiurile bucuriei vom putea sa deschidem portile Imparatiei, patria Gralului, Gradina Unimii. Bucuria cereasca ne ajuta sa purtam cu deminitate, smerenie, acceptare …..o infirmitate, o uratenie fizica, o pierdere. Aceasta energie poate transforma bolile cele mai grave in intelepciune de viata-grai divin-Unime. Salutand triunghiul limitativ format din criza-razboi invizibil-coronavirus cu bucurie radianta-intelepciune-compasiune vom simti ca norii emotionali devin unitati de Sens. Acolo unde bucuria a tasnit din soarele christic, bolile nu stau, pleaca repede arse de razele divine.
Exista oameni care nu mai au ingerii bucuriei langa ei. De ce? Pentru ca s-au complacut in nemultumire, tristete, furie sau au ucis prin patimi, Bucuria. Cand ne intrupam venim cu 5 unitati de bucurie, 9 de discernamant 50 de intelepciune, 1000 de blandete, 30 de rabdare, 4 de pace, 90 de recunoastiinta, 400 de compasiune. Cititi cu atentie pilda talantilor si veti intelege ca aceste unitati pot fi inmultite. Cum? Facandu-ne temele de viata, onorandu-ne darurile, intelegand, implinind misiunea personala. Nu primim unitati de bucurie daca furam de la vecinul o capra insa sigur le vom primi daca daruim neconditionat o paine sau o imbratisare sau un cuvant divin.

Bucura-te Om, Sfant, Inger, Treime in Unime!!!