Cu mare bucurie v-am vorbit despre rolurile spirituale pe care ni le luam din garderoba divina dupa cum le onoram sau nu. Unii sunt constienti de ele si se bucura de  buchetele de daruri pe care le primesc de la publicul invizibil, altii fug de ele, altii nu le recunosc.

In puzzle-ul divin, oamenii de legatura isi dau mana cu restauratorii, modelatorii, configuratorii de porti, ghizii, traducatorii lumilor subtile, acordorii,  canalele, armonizatorii recunoscand in Unime, misiunea pe care o au si umpland buzunarele ei cu multa bucurie, frumusete, drag. Si ce frumos este sa vezi cum tabloul straluceste si fiecare piesa priveste cu drag la ceilalti frati. Simti in marea imbratisare ca toti suntem Unul si Unul-Toti.

In jocul vietii ii veti intalni cu siguranta pe micutii giganti care pun pansmente oriunde ar fi, care leaga lucrurile intre ele prin rauri de lumina, care acceseaza poarta numita Impreuna, care aduc laolalta oameni de pe diferite cercuri de intelegere si ii ajuta sa simta Apropierea, care dau Sens fiecarei provocari, care nu te lasa sa te risipesti, care iti dezvaluie Centrul tau, care te insotesc pe verticala divina, care SUNT. Rolul pe care ei si l-au luat poarta numele de Unificator.

Acesti indrumatori stiu cum sa puna bucurie, pe o clipa trista si sare pe prea multa dulcegaie.

Insa ceea ce ma coplesteste la ei este felul in care te conduc dincolo de bine si de rau in gradinile Omului Indumnezeit, dezvaluindu-ti Puterea care Esti, Minunea care Straluceste, viul lui Impreuna suntem Una.

Va las acum sa puneti intrebarile potrivite sufletului vostru…

In energiile echinoctiului, Cerurile ne imbraca cu noi daruri, Pamantul ne rasfata cu noi bucurii. Crucea care suntem ne vorbeste si odata cu ea, sfera cea noua s-a trezit…