Ma bucur ca in cununa diminetii te regasesc pe tine, Una. Pentru o clipa am crezut ca ai plecat…. alte misiuni chemandu-te departe de mine, de noi. Vroiam sa-ti spun ca oricum ar fi iti sunt profund recunoscatoare, munca ta fiind plina de bucurie, talc, profunzime. In unda, aerul tau inflorit mi-a atins multe dimineti ajutandu-ma sa redescopar firul auriu in Shasta, la ultimele ateliere, in scrierile unimice, in trialog, in initieri, in versul fiecarei zile. Si te-am simtit atat de frumoasa, de aproape, de primitoare. Tanjeam dupa licarirea ta.

Sunt inca aici, nu am plecat. Muntele isi continua dezvaluirile si graimile lui te vor atinge si in urmatorii 9 ani.

Spune-mi Una ce simti ca vor aduce aceste timpuri pentru chipul RaMaNiei?

Bucurie multa, dezvelire si recunoastere, dar si implinire.

Suntem pregatiti sa vorbim lumii intregi despre maretia noastra?

Sunteti. Razele Unimii va vor sustine.

Una ce misiunea are RaMaNia? De unificator, graitor divin, sustinaror.
Si cand vor rodi darurile ei pentru noi in Impreuna-Una?
Cat de curand in versul Trecerii.

Una, stiu ca un val de copiii minunati urmeaza sa vina si ca spatiul acesta va gazdui cel mai mare numar.
Ce imi poti spune?Sunt Copiii unimii, vin in vesminte albe de lumina cu chip cantator. Aproape ca nu ating pamantul, plutesc si voi educatorii ii veti sustine pana cand isi vor putea dezveli stralucirea. Au o radianta aparte. Multi dintre ei nu au mai fost intrupati aici sau sunt voluntari sau poate este ultima lor viata. Si te vei bucura sa ii simti in cercuri de lumina unind Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau.

Una, cum e de dorit sa-i primim? Cu multa iubire, incredere, cu o atitudine daltuita luminic. Sa activati in jurul lor triunghiurile pentru a da voie stralucirii lor sa irumpa.

Si mamelor ce le pot spune? Sa ii iubeasca asa cum vin.

Ce daruri vor aduce? Graime divina, zbor, metasenzitivitate, tehnologii de lumina, activari ceresti, deschideri unimice.

Una, simt ca multe arhive se deschid si muntii nostri isi desfac portile pentru a ne primi la Centru. Ce ne aduc urmatorii ani?

Chiar varful de munte. Va veti intalni mai des pentru a conlucra cu Inteleptiii desenand noul chip al lumii. Rescrirea e vie si muntii va sunt prieteni.
Iubiti ceea ce este. Totul e Una.