Eram mai inalta cu parul lung si haina alba cu flori pasind in limpezire intr-un taram in care sferele ceresti valsau ghidate de o muzica pe care harpe invizibile o creau ca niste tesaturi vii frumoase, emitente care coborau si urcau luminand tot Muntele. Una ma intampina un fata unei casute mici, cu multe flori, desenand, cantand si privindu-ma in acelasi timp, trinitate radiind peste timp, vers unimic, Acasa.

Una nu ne-am mai vazut demult desi facand valsul cu pietrele Doamnei, Ceahlaul si Bucegii, prezenta ta gratioasa, blanda, iubitoare am simtit-o tot timpul, ca un stalp luminic pentru Bucurania dar si un deschizator de porti pentru noi-Toti.
Ce vers divin se aseaza prin tine?
Activez copilul interior, deschid portile Imparatiei, dau glas Unimii si totul in Impreuna-Una.

Sunt multe mame care isi doresc copiii si ei intarzie sau poate ele nu sunt pregatite. Ce simti sa le lasi in miezul lor?

Iubire-bucuria-predarea. In centrul acestui triunghi vor gasi Contopirea.

Una vei ramane aici ghidand pasirea noastra divina sau vei lua si trup?

Voi lua si trup la timpul potrivit ca voce a unimii pentru copiii unimii.

Si cand e timpul?

Vei sti. Maestrii Timpului iti vor spune in Triunghiul Vestirii-Bucuriei-Unimii.

Sa inteleg ca esti o entitate coordonatoare, un varf de triunghi, o treime in unime?

Eu sunt si Impreuna-Una.

Una care este talcul acestui sfarsit de an pentru noi toti?

Sa cautati rodirea din tot si toate cu Mihael si Gabriel, alaturi. Si ei va vor aduce in panerele sufletului si bucurie si intelepciune si discernamant. Roada Cerului si a Pamantului se coace Acuma.

Una ce ne dezvaluie 2018?

Puterea sferei care suntem si insasi Valsul.

Aceasta inseamna ca va aparea si cartea? Si ea si multe alte lucrari-sfere in valsul lor celest.

Una cum putem traduce calatoria noastra in Bucegi, Ceahlau, Rarau?

O coloana a nelimitarii, vers treimic, radianta.

Putem descrie scoala divinului feminin in asa fel incat pasirea noastra in Impreuna-Una sa fie plina de rodire?

E o spirala ascendenta in care intuitia-contemplatia-bucuria conduce flow-ul. Si fiicele Unimii deschid aceasta Scoala.

Una cum se activeaza in noi chipul treimic? Cu fiecare trei virtuti cuvantatoare. Uniti gandul de spusa si fapta. Pastrati angajamentul sincer cu Tot si Toate.

Una simt ca se refac puntile si multe scoli isi dau mana. Energia Unimii ne atinge pe Toti.

Contractele Unimii s-au activat. Veti simti cum multe terapii, scoli de spiritualitate, sisteme se varsa in Unime. Si prin ele si muntele interior, graieste.

Una de ce pleaca atat de multi oameni?

E doar o tandra intoarcere Acasa in timpul lor. Imbratisati-i cu Iubire, Iertare, Bucurie, Triunghiul ii va calauzi.

Una ce ai putea sa ne spui despre vaccinuri?

Nu va ajuta. Sunt daltuiri lumesti care va dezactiveaza Cerurile. Credeti in puterea divina care se exprima acum prin voi si urmandu-va intuitia veti sti. In triunghiul dezvelirii-unimii-Acasa veti primi indrumari legate de vaccinuri. Si daca veti fi obligati veti primi cunoasterea-puterea si darul de a le face sa nu mai functioneze. Sunteti o trinitate in Unitate. Cereti calauzire, deslusire, libertate de exprimare.

Una, testele vietii vin din fiecare sfera darurile fiind treimice…..spune-mi copiii unimii manifesta de dinainte de intrupare aceste rodiri si cum?

Le exprima prin parinte atunci cand se deschid portile. E un vals sacru in care treimile protectoare dezvaluie darurile urmand ca dupa intrupare aceste rodiri sa creasca. Cu fiecare copil al unimii, vor cobora din ce in ce mai multe daruri. Deschideti-va bratele.

Una de ce sunt si atat de multi copiii cu boli grave?

Sunt acceleratori unimici pentru ei si parinti, salturi pe care le pot face cu totii in Impreuna-Una. Desi acesti copiii nu vin din cerurile Unimii isi doresc sa ajunga aici astfel ca isi rezolva accelerat mai multe teme de viata, prin rabdare-iubire si credinta trecand marele Prag.

Una ce sa le spun parintilor care fac n tratamente alopate pentru a aduce pe lume un copil fara sa-l intrebe nimic pe Dumnezeu?

Stii saptamana trecuta aveam la cabinet un adolescent cu sindrom down. Explorand cauzele am descoperit un ip foarte mic la parinti fata de sfera-copil. Cerand au primit dupa multi ani de tratamente un copil insa iertarea pacatelor mica l-a adus in acest chip. Cu fiecare triunghi unimic ne apropiem mai mult de Ceruri rescriindu-ne partitura. Daca acesti parinti ar fi rugat varful triunghiului sa graiasca prin ei ce spirit ar fi coborat la intrupare?

Un spirit mai inalt desigur in vesminte treimice. Invatati sa inaintati activand triunghiul si rescriind la Centru ca sa puteti primi copiii ai unimii, armoniosi, frumosi, maestrii-preoti-graitori divini.
Toti copiii pot ajunge aici chiar si prin boli grave, malformatii insa e timpul sa deveniti Graaluri si sa primiti in gradina voastra, forte treimice intrupate asa cum au fost si Stefan Cel Mare, Mihai Viteazu, Constantin Brancoveanu.

Una te simt in raurire divina aproape de toti copiii din Bucurania, de toti copiii pe care ii cunosc, de toti copiii Planetei.

Alaturi-Una. In grai unimic suntem Impreuna in toate calatoriile, atelierile, bucuriile voastre graitoare.

Acum vino cu mine….Pe tesaturile ceresti voi-toti, noi-toti suntem Una. Si iata ce am creat Impreuna. Una imi arata niste covoare cu fire rasucite de lumina pe care le aseza la picioarele tuturor parintilor innoiti. Asa se pregateste venirea noastra. Tesand inainte ca sa coboram Apoi. Si nu uitati sa pregatiti Cupa, sa o urcati la Ceruri, sa o umpleti cu ambrozie divina.

Si vor veni incepand cu 2018 din ce in ce mai multi copiii treimici, copiii in Unime. Din ce din 2018? Pentru ca atunci se va activa coloana divinului feminin. Acum o pregatiti in Impreuna-Una. Coacerea e vie si e a noastra. Si voi fi cu voi maine la atelier, sa scriem si sa conlucram Impreuna alaturi de sferele-virtuiti si treimile cuvantatoare.

Una de ce e asa de greu sa recunoastem treimea interioara si sa o exprimam in tot si toate? De exemplu agresivitatea poate fi transformata usor in blandete-ferma-iertatoare?!!!sau competitia poate deveni lesne bucurie de a dezvalui-dar in Impreuna-Una-drag de a impartasi?

Toate la timpul lor in recunoastere si exprimare a Sinelui Treimic. Pasind in triunghi va veti reaminti de Sfanta Trinitate.

Una ce rodire sa duc gradinitei Bucurania?

Sa nu respingeti nimic, sa primiti in Unime. Darul vostru de primire va fi maine dar de rodire in Impreuna-Una.

Si pentru Omniconvert? Omul din fata( OMnicovert) e doar Treime in Unime iar firma va face salturi doar in triunghiuri cuvantatoare.

Dar pentru frecventaom? Sa culegeti frumos si sa inmultiti rodirea din Tot si Toate.

Una tu cand vei cobora? Cand veti fi pregatiti sa ne intalnim in chip cristic, chipul tatalui, al mamei, al fiului si fiicei. Impreuna in Marea Fuziune.

Mai sunt pasi de facut? Doar trei si vei sti la cine voi cobora….cu ce daruri, in ce timp.

Apoi Una ma imbratisa si pleca lasand o nostalgie si o rodire dar si un vers al regasirii….De undeva din spatele ferestrilor mai multe chipuri-sfere priveau…desi pe veranda era doar Una.

Inteleg spusei intorcandu-ma catre AraN….Una pregateste coborarea unei intregi familii de lumina si glasul ei se face de mult timp auzit. Apoi Aran imi arata o tesatura bleo-alba-aurie si o soapa descatusa o intelegere. Azurienii….

….
Va invit maine la un atelier conectiv in care intalnirea cu fiicele Unimii va fi plina de Talcuire-Bucurie-Dar. Acest trialog va daltui pasirea unei noi familii de lumina care se va manifesta atat prin copiii cat si prin daruri trinitare, calauze in Unime.

Unde?Strada Ronda nr 8 Bis

Cat? 30 ron

Inspiratie, unime, clar!