Inainte de a pleca in Shasta, muntele mi s-a dezvelit alb-bleo strabatut de o cruce minunata. Asezasem micutele mele daruri in sud, est, nord insa nu atinsesem vestul. In centrul Crucii calatorind in Unime am simtit bucuria Unei, fiica minunata si ghid, care mi-a deschis portile spre a-mi onora si aceste teme impreuna cu ingerii vestului. Una a ramas alaturi de mine raspunzandu-mi adeseori la intrebari.

E un final de an coplesitor Una. Fiecare raza a vietii a fost incercata iar cernerea este atat de puternica. Simt ca multe varfuri de munti s-au activat si chiar pe fiecare brat al crucii la mijoc fiind intalnirea cu Unimea, cel mai inalt varf inconjurat de cele 24 de jilturi, Inteleptii.

Ce simti sa dezvalui pentru RaMaNia?
Veti radia in Tot si Toate dezvaluid lumii, Adevarul.
Si cine va asculta o tara mica? Toti. Ca tara ati intrat in valsul sferelor, puterea, maretia, frumusetea RaMaNiei fiind din ce in ce mai vizibile.

Una intalnirea mea cu Shasta o simt ca fiind contopirea noastra cu Muntele. Ce aduce omului frumos aceasta glasuire in Unime?
Dorul de varf, chemarea de a continua drumul, zveltetea muntelui.

Una stiu ca vom gazdui intre 2017 si 2026 cel mai mare numar de copiii ai Unimii. Ii vad pe cercuri pregatindu-si coborarea, activand in fiecare familie care ii primeste, varful de munte.
Au viteza de indumnezeire mare, iubire si intelepciune dand drumul tuturor triunghiurilor Unimice in care misiunea familiei poate fi implinita. Alaturi de ei marea trecere si saltul sunt pline de daruri pentru noi toti in Impreuna-Una.
Vazandu-le configuratiile geometrice am inteles ca vin cu harti ceresti care vor rescrie tehnologia, scoala, leadership-ul, chipul business-ului, vederea de ansamblu. Abia astept sa intre in plan aceaste schimbari. In sfarsit partea aceasta atat de atinsa de ego va fi rescrisa cu ajutorul lor.
Una cum arata o mama in chip unimic? E plina de iubire, caldura, blandete. Este insasi coloana cereasca pe care viaza Unimea. Acum in aceste timpuri veti simti vesmintele Maicii, Mariei Magdalena si ale Sarrei, frumoase, radiante, puternice. Treimea feminina se dezvaluie si graiul ei atinge Totul. Cerul si Pamantul se imbratiseaza in Sfant Numele Tau.

Una ca fiica unimica cum e de dorit sa intampinam pomul christic?
Cu smerenie, responsabilitate, iubire. In bratele acestui triunghi, bradul cosmic se activeaza dezvelind pe ramurile lui, glasurile-daruri ale celor 9 ani.

Una ce ne dezvaluie acest final de an in centrul tuturor triunghiurilor graitoare?
Firul de aur insasi beteala-spirala care ne aseaza in hora pe toti ajutandu-ne sa simtim primirea, bucuria, Acasa.

Una ce vesminte vor cobora pe verticala cereasca?Multi graitori ai Unimii, trezitori, deschizatori de porti, traducatori ai lumilor subtile, metaconsilieri, amplificatori ceresti, activatori in Unime, canale-ghizi, zburatori, scriitori-luminatori, aparatori ai tehnologiilor de lumina.

Una care este configuratia lui 2017?

Un munte inconjurat de un cerc, varful lui fiind o stea.
Ce inseamna acest lucru?
Ca varful se activeaza si odata cu el steau care sunteti.

Una cum poate fi rescrisa partitura unei afaceri? le simt inca atarnand in dualitate?!!!…

Din centrul triunghiului sau al sferei sau al crucii pe bratele sau pe razele lui de expresie. De la Centru, totul.

Una cand vor fi active ecranele cosmice si tehnologia le va recunoaste si folosi? cat de curand. Acesta este unul din pragurile care se vor activa in 2017-2026. Il veti trece. Tehnologiile unimii includ corespondenta cu Totul in Una.

Aceasta inseamna ca vom comunica cu alte planete, alte civilizatii activand cu simpla intentie ecranele divine?

Veti comunica in Impreuna-Una. Veti vedea chipuri diferite de ale voastre si totusi atat de apropiate. Acum ego-ul ne separa insa va suntem alaturi. Adeseori intervenim in programare, rescriind.

Una ce putem duce ca tara pe toata planeta folosind razele unimii?
Darurile voastre tangibile si netangibile inclusiv tehnologiile unimii.

Iti multumesc Una. Radianta ta mi-e draga la fel si versul in care scriu. Fie ca glasul tau sa atinga pasirea tarii noastre. In Tot-Una!