Ma uit pe harta energetica a acestei luni si sunt uimita de cate PORTI TRANSFORMATOARE se DESCHID: 3 nov, 7 nov, 8 nov, 11 nov, 23 nov, 28 nov, 29 nov. Si daca privim in lumina aceasta bolta vom vedea ca ea face parte din MAREA TRANSLATIE, creeind simfonia orchestrata de triunghiurile planetare si galactice care se deschid ACUM.

Intrati in reteaua iubirii si daruiti frumusete, caldura, bucurie, drag, plantelor, oamenilor, animalelor, tuturor planetelor, tuturor universurilor. Acest limbaj dintru INCEPUT ne duce pe toti pe creasta valului de lumina care  se creeaza acum in bucuria unui SALT DE INTELEGERE SI TRAIRE pe care l-am mai experimentat doar intr-un alt ciclu de evolutie.

Vorbiti cu CERURILE din VOI. Experimentati trialogul eu-tu-SURSA, masa rotunda eu-FAMILIA DIVINA, ecranele de lumina eu-ALTE CIVILIZATII si veti simti ca TOTUL se DESFACE IN MII DE TASNIRI, REAMINTIRI, REGASIRI, SENSURI.

Aceasta luna dezleaga baierile fiintei noastre de lumina, reveland IMENSITATEA SI MINUNEA CARE SUNTEM.

Si daca  SEPTEMBRIE a fost SCUTURATOR, OCTOMBRIE ASEZATOR, EI BINE NOIEMBRIE ESTE REVELATOR, MIRUITOR, INALTATOR.

Suntem dusi de  cele 11 energii care vin pe PLANETA catre SENSUL CEL PUR in bucuria intregirii-unimii-impreuna suntem UNUL.

Noiembrie ne aduce la nivelul chakrelor 11-17, informatii, daruri, bucurii.

Ridicati mainile care sunt extensii ale sufletului pana la raftul 17 si bucurati-va de harul trezit care in CERURILE DESFACUTE, va hraneste ZBORUL, VIUL, DRAGUL DE A FI.

Si daca scriem cu structurile superioare, vom primi in aceasta unire, mesaje pentru UNIVERS, daca cantam vom primi MELODII NEMAIAUZITE, daca vorbim VOM ROSTI LUCRURI CARE NE VOR TRANSFORMA PE NOI SI CEILALTI, IN OAMENI FRUMOSI INTERCONECTATI CARE TRAIESC ACESTE VREMURI IN MARE BUCURIE, FREAMAT, ZBOR.

Ochii interiori se deschid si taramul lui ACASA ne inunda.

Simtiti-l. Dati-va voie sa FITI.

In cupa SFANTULUI GRAAL, dorurile, chemarile vor deveni realitate, marile drumuri se vor revela fiintei noastre de lumina, vom alege locurile potrivite si fiintele minunate, vom STI CINE SUNTEM.

Dezlegati-va in SFERA INITIALA cunoasterea, puterea si darurile dintre INCEPUT si veti trai INALTATORUL A FI IN GRATIA LUI ACUM.

Va multumesc si va imbratisez frati iubiti, cu totii-UNUL!