Chiar daca in contractele noastre spirituale apar profesii prestabilite, evenimente determinate, experiente prin care e de dorit sa trecem din acelasi copac al Cunoasterii de Sine se desfac si Alegerile inaltatoare care ne conduc catre Asumare si Ascensiune, un Triunghi Luminator ce da grai Spiralei Implinirii.

Pentru a alege inaltator si nu bazandu-te pe frica, evitare, respingere sau pe suparare, manipulare, agresivitate sau pe manie, ura, razbunare e important sa pasim in triunghiul constientizarii, actiunii in lumina constientei, integrarii, pentru a capata o voce proprie, unicitate radianta, precum si puterea prin care Cerul din noi se uneste cu Pamantul. Aceste alegeri conectate sustinute de maestrii inaltarii apar atunci cand fiecare centru de pe coloana cereasca este trezit si echilibrat, modelul triunic format din mama-tata-copil functionand la nivelul fiecarei chakre.

O alegere facuta la nivelul trinitatii inferioare( minte-inima-corp) a personalitatii, nu are puterea de a activa Calea, Adevarul, Marea Radianta, Unicitatea in Destin. Aceste emanatii sustin stradutele inguste de viata, portiunile caldicele precum si buclelele mentale, emotionale, existentiale in care ne-am tot oprit, cultivand frici, obtuzitati, atasamente.

Pentru a accesa modelul triunic de rescriere a vietii, e important sa ne crestem lumina interioara folosind tehnici divinatorii pe care le stim sau pe care ni le-am reamintit asezand peste patratul materiei, un triunghi al spiritului cara sa ne sustina in procesul regasirii. Ex: meditatie-contemplatie-rugaciune. Dupa o astfel de intalnire cu Cerurile in mansarda interioara, cu centrii treziti, echilibrati, aliniati, Alegerile inaltatoare vin sustinute de entitati ceresti tinandu-se de mana cu Asumarea determinata de Responsabilitate-Jertja-Conectie sau de un alt triunghi prin care Cerul se uneste cu Pamantul precum si de Ascensiunea care poate fi roada oricarui triunghi inaltator sa spunem Integrare-Bucurie Cereasca- Vals al Sferelor sau Constientizare-Integrare-Aliniere sau Acceptare-Intelepciune-Integrare.

Acest model triunic in Sine este o recolta a triunghiurilor de virtuti, lucrari de lumina, calitati divinatorii, initieri.

Nu putem doar sa alegem cu mintea pentru a activa acest triunghi ci cu toti centrii treziti, echilibrati, aliniati vom accesa acest model triunic de rescriere a vietii care ne permite sa deschidem o poarta noua catre alte zari, o gradina pe care nu o stim dar in care fiecare triunghi cu varful in sus functioneaza ca un lift ascensional.

Pasind astfel in acest 3 A ne activam constiinta intregimii, unitatii, integralitatii noastre. Din acest triunghi-roada din care isi desfac bratele mai mai multe forte treimice, creeend o geometrie armonioasa, tasneste spirala Implinirii, roz-aurie-mov, o impletire de culori, straluciri, trairi care ne insaileaza centrii deschizand portile Patriei Ceresti, insasi Imparatiei, taramului Graalului.

Odata cu activarea acestei treimi si a spiralei Implinirii, chakra a opta , a noua, a zecea, a unsprezecea si a doisprezecea se dezvaluie, completand coloana cereasca cu noi straluciri. Acesti centri ne reveleaza campul energetic cu doisprezece niveluri si ating al treisprezecelea intreg al constientizarii constiintei unitatii.

Incarcati-va burduful cu lumina inaintea sarbatorilor si sau a soltitiilor si apoi luati aceasta cerneala si folositi-o in rescriere.

  1. Priviti darurile fiecare experiente din triunghiul acceptarii-detasarii-iubiirii neconditionate
  2. Luati un carnetel si scrieti 21 de fraze incepand astfel: Aleg
  3. Ce triunghiuri de alegeri inaltatoare se contureaza?
  4. Ce drumuri apar?
  5. Ce tipare de oameni atrageti?
  6. Ce roade/ intelegeri apar in triunghiurile: Alegere-Asumare-Integrare, Alegere-Asumare-Aliniere, Alegere-Asumare-Ascensiune?
  7. Ce inaltimi s-au deschis in voi?
  8. Ce bucurii ceresti va anima viata noua?

Spirala Implinirii dezvaluie in cupa interioara, acel plin al Cerurilor casatorit cu Pamantul, treimea superioara imbratisand treimea inferioara, Eul divin in vals cu Eul terestru. Pe aceasta spirala putem deschide usile Imparatiei, vesnicizand clipa.

Spirala aceasta activa in sufletele noastre ne asteapta sa ne trezim si sa ne echilibram pe fiecare centru abordand fiecare tema de viata cu blandetea mamei, fermitatatea tatalui, creativitatea copilului sau cu iubirea mamei, rezistenta tatalui, puritatea copilului sau cu compasiunea mamei, curajul tatalui, caldura copilului. Modelul triunic care ne ajuta sa ne Aliniem la Voia Divina este sustinut de acele Alegeri inaltatoare care nasc Asumarea si insasi Ascensiunea noastra. Prin aceste alegeri ne eliberam de greseli repetitive, patimi, atasamente, ne asumam o perspectiva noua, ne ridicam pe varful muntelui interior.