Eram intr-o gradina frumoasa, micuta cu flori graitoare. Copilul din mine zburda aici impletindu-se cu mirosurile, culorile, bucuriile mici si mari. Desi eram eu …paream mult mai mica , carliontata si agatata de tot ce era frumos sfredelind cu verdele ochilor, imensitatea divina. Parti din mine se aflau acolo..altele aici, tesand cu fire de lumina, aceste covoare scrise. Un caine frumos……mi s-a asezat la picioare vorbind exact ca oamenii direct in talcuirile sufletului. Cine esti?Merlin. Merlin? …da, ca acel mag care tese timpurile alaturi de cavalerii regelui Arthur. Si zambi…uitandu-se in ochii mei. Ma pregatesc sa devin Om. Dupa cum stii in a saptea viata la noi cainii ….la pisici in a noua, ne dam marile examene bazate pe sacrificii ca sa facem Trecerea. Si noi avem Treceri Mari si Treceri Mici…ca si voi. Si ne insotim prin Contracte pentru a onora Portile. Portile? Da …..in preajma marilor evenimente…..va absorbim stresurile, bolile, agitatiile, va sustinem sa treceti prin ele. Poarta despre care va vorbesc este pe 22 12 2022. Ne pregatim cu totii. Ne pregatim? Da …..si o imagine draguta se dezveli ochilor….oameni imbracati in straie frumoase purtand cununi de flori, mergand pe o campie verde trecand printr-o poarta mare alb-aurie alaturi de cainii lor de pisicute de toate animalele iubite. Parea ca fac o calatorie dar ea era insotita de ceva special. Ce inseamna aceasta poarta? E o trecere insotita de multe activari. Adica? Intregiri de Sens. Cum sa-ti spun? O innoire colectiva. Si ea este legata de acest post care va aseaza in copacul interior ….multe daruri pentru a Trece. Dati-va voie sa le simtiti impletindu-va cu bucuriile mici si mari ale zilei. Treziti copilul interior care se joaca in gradinile Ceresti. Nu uitati sa zambiti, sa fiti curiosi, sa atingeti cu caldura voastra si Cerul si Pamantul.

O alta imagine se activa……..mai multi nori, scaldau planeta intr-o ploaie neagra ca de smoala care atingea energeticele oamenilor, afectandu-i in fel si chip Multe animalute se sacrificau pentru stapanii lor preluand fel si fel de boli, agitatii, stresuri, atacuri. Ei simteau foarte bine tesaturile de nori, plasele negre, cetele. Si adeseori urlau, tipau, scoteau sunete jalnice atunci cand simteau acesti balauri. Pentru a fi salvati oamenii…aceste animalute…..alegeau sa preia, uneori chiar se imbolnaveasca, sa se sacrifice total pentru a face si ele trecerea alaturi de stapanii lor. Merlin imi arata ….o entitate mare uriasa, gri….care venise pe casa noastra si care apoi se infasura pe el, acaparandu-i partea stanga. Asa se activase tripla fractura. Fusese o lovitura energertica nu fizica. Si el stia …..Un atac altfel spus si eu am ales sa fiu scutul iar Lotus( celalalt caine) ……floarea iubirii. Si toate erau …….stabilite din Viata dintre Vieti. Merlin …toate animalele care stau pe langa oameni ii ajuta in evolutie? Toate…si din aproape in aproape capata un chip comun.

Voi cum ne-ati ales? Ne-am ales. Adica in functie de fiecare Contract spiritual sunt agreeate animalele- prieteni care pot facilita evolutia( pisici, pasari, caini etc). Asa se formeaza si capacitatea de jertfa a stapanilor si a noastra. Asa crestem. Inmultind iubirea, bucuria, jertfa. Si cand noi facem o operatie( cum este cea de azi) o trecere se face si pentru noi si pentru voi. Pentru ca prin suferinta si noi si voi, crestem.

De ce ai ales sa fii scutul? Pentru ca altfel gradina aceasta cu flori …..ar fi fost afectata de norii trimisi. Trimisi? Sunt valuri de nori algoritmati sa atinga anumite suflete. Si cele mai multe animalute……fac parte din scuturile caselor, familiilor, protejand, sustinand, transmutand.

Ce le-am putea spune stapanilor de caini? Ca sunt foarte iubiti de…cainii lor. Si despre aceasta poarta? Ca doar Impreuna facem Trecerea.

Exista caini care rezolva ca niste medici deghizati probleme majore? Da caini care preiau cancere, caini care au probleme psi, caini care nu mai fac copiii pentru ca stapanele lor sa faca, caini care te salveaza de la inec, caini care preiau din stresuri, facilitand comunicarea in cuplu, caini care isi daruiesc auzul sau alte atribute frumoase, stapanilor, caini care cresc intuitia stapanilor, comunicarea telepata etc

Merlin….cand ti-am dat acest nume chiar m-am gandit la magul Merlin. Exista vreo legatura care s-a creat astfel cu el? Exista o punte de lumina prin care eu comunic cu el…si el comunica acum prin mine cu tine, cu voi.

Si va putea fi si Merlin cu tine in operatie? Sala operatiilor ceresti e deschisa pentru noi toti. Se pare ca vor fi multe prezente….. Si operatia reusita. Adica voi merge dupa….de vorbit doar telepatic. Insa dupa cum vezi…in registrele subtile o putem face. Retine…..ne-am ales pentru a trece Impreuna.

Iti multumesc Merlin si multumesc tuturor animalutelor care fac o lucrare atat de frumoasa.