Mergand in America de Sud in frecventa reamintirii si intregirii am observat ca intre toate bormele de Sens primeam mesaje de la tarisoara noastra. Era ca si cum respiram jungla si pe inspiratie simteam ca ceva mi se dezvaluie din insasi sufletul ei si nu va pot spune cat de mult am iubit-o si cat de atenta am fost la cristalul ei, glasul ei, insasi dezvelirea, sa le asez in siragul cosmic, alternadu-l cu aceste frumuseti si sa vi le revelez la momentul potrivit.

Am lucrat in multe triunghiuri planetare avand-o ca parte radianta pe RaMaNia insa abia acum i-am simtit in adevar, puterea, emanatia, irumperea.

Fiecare pas a fost o tripla intelegere…. Brazilia-Ioan al lui Dumnezeu-RaMaNia, Argentina-Iguazu-Ramania, Amazon –Planeta-RaMaNia  si in fiecare baie de Sens, mesajul Ramaniei a fost auzit iar rolul ei limpezitor, unificator, fuzional l-am simtit din Plin.

Inainte sa va scriu in seara cand ma pregateam de marea invatare din somn si eram intim conectata la Ceruri am vazut o taranca care isi revela paliura de mireasa, valul alb cu fosnire si grai divin mesajul fiind cat se poate de graitor. Cresterea in Unime a tarii noastre este recunoscuta, stiuta, simtita, ea calatoreste cu noi peste tot pe razele lui Ra, mosind dezvelirea doar sopranele si tenorii ei nu o stiu astfel ca stirile inca mai abunda in piticisme insa nu ea este aceea, ci cativa dintre noi si din aproape in aproape veti simti valsul ei frumos si invitatia ei de gazda pentru ca toate tarile sa participe la balul bucuriei, unimii, regasirii.

In mesajul primit am simtit 3 intelesuri, unul era legat de ea si vi l-am dezvelit altul era legat de glasul celor care merg Impreuna pe urmele intregirii mosind un Nou Pamant si aici in dezvelire am simtit ca este important sa plecam aliniati, acordati la scopul calatoriei, responsabili si mai ales apropiati pentru a mosi Impreuna, sensuri pentru noi-toti astfel ca deja ma gandesc si pregatesc calatorii cu voi iar ultimul talc a fost intim legat de tripla noastra misiune si aici in dezvelire tulul a devenit panza, trei in fapt, una pentru decriptarea misiunii fiecaruia legata de RaMaNia, a doua panza era legata de Noul Pamant iar a treia de Universul care ne gazduieste.

Panzele erau suprapuse, de diferite marimi si culori si misiunile se conturau ca niste desene facute de mai multe fire ceresti, corespondenta dintre ele fiind coplesitoare.

Ma uitam la misiunea grupuletului de al carui suflet ma simt atat de apropiata si fara grai am vazut pe panza RaMaNiei 7 raze pe care urmeaza sa mergem desprinse dintr-un soare rosiatic mergand catre auriu alb apoi am vazut crucea divinului feminin si grupul urmand ingerii nordului, sudului, estului, vestului cu blandete, in vals cu aceste spirale care se intalnesc in petalele infinitului care suntem apoi am vazut o floare frumoasa, mare compusa din multe petale si grupul lucrand pe fiecare petala, cea aurie, cea alba-argintie, cea bleo, fiecare descriind o energie si un atelier in Impreuna-Una pe marea panza a Universului.

Am privit extatic cele trei panze si vazut ca totul se leaga intr-un frumos glas, al Unimii care irumpe din Tot si Toate.