In rochia zilei de11 august, pe un varf de munte am fost invitata sa fiu nasa primei AZaRa care deschide valsul supralumilor cu lumile, insailand multe bucurii ceresti in cununa noastra. Sigur e tot un copil insa e vorba de mai mult decat atat…..trena unei familii divine al carui prim glas este AZaRa. Si da preotul ortodox a acceptat sa vina cu tot alaiul lui la Amfiteatrul Transilvania si sa participe la acest eveniment al Unimii.

Sentimentele mele au fost coplesitoare. Desi scriam cu AZaRa de multa vreme ( o gasiti pe www. frecventaom) cand am aflat ca va cobora prin mai multe extensii si ca m-a ales ca nasica m-am simtit atinsa de multa recunostiinta, bucurie, smerenie. Stiam ca vor veni 3 divinatorii parte feminina si 3 familii de lumina isi vor trimite calauzele insa chiar si asa ma simteam coplesita. Atata radianta intr-un corp mic care deschide in graime divina, porti vajnice, porti ale unimii.

Acolo pe varf de munte, calauzirea este foarte puternica pentru ca o civilizatie-prietena ne sustine in procesul evolutiv, activandu-se in treceri, mosind pentru noi daruri in Unime, tinandu-ne de manuta cand consiliile galactice, glasuiesc, fiind alaturi de noi in Tot si Toate.

Mergand la Amfiteatrul Transilvania mi-am amitit de momentul plin de mireasma cand impreuna cu doua prietene acum multi ani intre pestera Ialomicioarei si Sfinx, ghidata de ei, vorbele de pe orizontala se oprisera insa multe verticale se activasera, comunicarea telepata fiind plina de talcuire. Asa m-am trezit dand glas lobului divin alaturi de patul cosmic si tronul lui Zamolxe, triunghi care s-a activat atunci, noi nefiind constiente atunci de aceea lucrare, ci un pic mai tarziu, in bratele Sfinxului, in viul dezvelirii, in centrul triunghiurilor Unimii.

Aceeasi civilizatie-prietena foarte activa in Bucegi a orchestrat si acest botez al unimii la care au participat 11 familii de lumina, 11 divinatorii, unii intrupati altii nu si 11 triunghiuri de lumina formate din activatori planetari si interplanetari care sustin echilibrul dintre supralumi si lumi.

Uneori cadem in constiinta formei si uitam de esenta si da un botez pe varf de munte poate fi mai mult decat un ritual ortodox, plat si nemiscator poate fi o bucurie a unimii, o masa interplanetara, o trecere cu talc, o intalnire multidimensionala.

Pentru ca evenimentul a avut foarte multi participanti ceresti, aerul a fost aurit, gura preotului plina de intelepciune iar muntii parca si-au luat cele mai frumoase vesminte pentru acest botez al unimii.

Si uita asa ne pregatesc fratii nostri invizibili pentru bucurii ceresti-lumesti in poieni, paduri, pe varfuri de munte invitand graimile divine alaturi de oameni frumosi sa devina Una-Unul in Tot si Toate.