Varstele sunt pentru mine globuri de lumina in care arhivez amintiri intregitoare, intelepciuni, asezari!!!! Si pe toate le percep ca fiind o spirala in care chipul triunic imi apare!!!! Cu toate varstele si dincolo de ele imbratisand chipul divin!!!!M-am nascut pe 7 nov 1974 si fiecare an este o revelatie, o descoperire intregitoare, o bucurie a Unimii in mine!!! Anii iti daruiesc intelepciune, coacere, aripi de lumina!!!!

Mi se pare trist…sa-ti spuna cineva: ai ramas la fel…. intelegand prin asta ca nu ai evoluat deloc?!!!….

Totul se preface, se misca, se desface prin „N” petale atinse de intelepciunea fiecarei clipe!!! Si cand privesc anii cu ochi de lumina…descopar atat de multe varfulete de munti care isi dau mana in viul regasit, in mine, Omul, in micul soare dezvelit!!!!

Cred ca fiecare an are nevoie sa fie onorat, imbratisat, iubit… Nu ascuns sub pres printre operatii estetice, cosmetice in exces, machiaj. Esti si 22, si 33, si 47, si toate varstele isi varsa in tine ….Talcuirea, Sensul, Frumusetea lor!!!!

Anii sunt pastoriti de entitati de lumina diferite astfel ca intr-un an poti simti energie mov si o lucrare vie pe partea spirituala, intr-un alt an simti energie verde si o mai mare apropriere de natura, in altul energie aurie si o lucrarea vie cu energia Graalului si tot asa!!! Si apoi se creeaza triunghiuri de lumina din ani: 22 de ani cu 33 si 44 sau 36 cu 45 si 55!!!! Si aceste forte treimice vii iti dezvaluie o radianta aparte, un dar, o bucurie, o intelepciune!!!!

In fiecare an inaintea zilei de nastere practic o mica retragere in mine, imi dau timp de introspectie acasa sau chiar intr-o manastire. Evaluez fiecare raza a vietii, eliberand sabotorii mentali, emotionali, atractorii negativi, limitele care tipa in mine. Apoi in ziua nasterii merg pe un varf de munte sau intr-o manastire sau intr-o poiana pentru a lasa Cerul sa graiasca in Cupa care Sunt.

Intalnirea cu Cerul este cea mai importanta in ziua respectiva fie ca scriu sau ma rog sau meditez. Apoi unesc Glasul Domnului cu Pamantul in Sfant Numele Tau. Fiind Cruce vie in Actiune……soarele care esti iti vorbeste in fiecare an, Altfel.

Imi amintesc de un an special in care implineam… 30 de ani. Tocmai lasasem in urma o petrecere colorata, cascadoasa, frumoasa si dupa 16 ore de munca si dans ( sarbatorind varsta respectiva) impreuna cu niste prieteni m-am dus la o initiere in scoala de energie universala la ora 15 00 pe 7 nov fix acum 17 ani. Nu mai scrisesem de 6 ani cautand raspunsuri pentru rapirile mele in Gratie si descarcarile de Ceruri pe care atunci inca nu le decriptam in totalitate si fara sa stiu ce va fi…m-am asezat in banca energetica primind cu liniste, pace, bucurie…Initierea. O energie auriu-mov-alba m-a traversata zguduindu-ma profund ca un ….jet de lumina lichida. O ploaie radianta mi se asezase in Cupa, activand o noua etapa din existenta mea. M-am intors acasa…Altfel. Am inceput sa scriu o carte pe care am intitulat-o Coeficientul Multi ….timp de 6 luni luandu-mi cate o zi de concediu legata de fiecare week-end. Era incredibil ca o scriam in geometria sacra vazand fiecare configuratie activandu-se ca o floare de lumina…din care curgea apoi ca o ambrozie…articolul. Nu am publicat aceasta carte insa foarte multe capitole din ea sunt deja pe Frecventa Om ea fiind unul dintre cei mai puternici indrumatori ai mei. Atunci am devenit constienta de gandirea multidimensionala, algoritmica, unionala, sidhica. Practic am calatorit cu structurile superioare pentru a o scrie. Si aceste corpuri odata ce sunt activate, te vor chema sa faci si alte calatorii in Unime. De atunci nu am mai parasit valsul cu scrisul-calatoria in Unime-bucuriile Cerurilor. M-am lasat scrisa si rescrisa de jeturile de lumina, fara sa mai mai opun sau sa caut cu mintea lumeasca sa analizez firele de lumina care se tes prin mine. Acea intalnire cu Cerul ….mi-a dezvelit Drumul, Scrisul Conectiv, Povestea mea. O intuisem la 9, 18, 27 ani insa abia la 30 de ani m-am asezat ca tesator pentru covoarele ceresti in atelierele Domnului. De atunci incep cu Cerul…ma sarbatoresc printre stele si apoi imbratisez Pamantul.

Cand refuzi o varsta …pentru ca o vrei pe alta….de fapt refuzi cadoul unic pe care ea ti-l aduce, stralucirea aparte pe care ea ti-o aseaza in par, in chip, in tot!!!!!

Implinesc peste cateva ore 47 de ani si din buchetul acesta de flori ale unimii…va imbratisez, va multumesc si va urez ani plini de roada, radianta, bucurie!!!!!