Acum cativa ani pe firul aurit al timpului in grota Pustnicului in conul de lumina de la intrarea in pestera o prezenta radianta, frumoasa si calduroasa m-a oprit pentru cateva clipe sustinandu-mi limpezirea, aerisirea, spovedania pe multe vieti, ingerii punandu-mi in gura lucruri pe care nu le mai tineam minte dar care stiam ca sunt ale mele venind din multe vremuri, cu chipuri cazute, cautand intoarcerea Acasa, Iubirea, Primirea.

Era Melchisedec, preotul, cel care deschide poarta Kogayonului, scaldand pasirea noastra cu intelepciune, clar, discernamant, imbratisandu-ne ca fiice, rotunjind graiul sufletului, dezvelindu-ne Aripile. Dupa aceasta aerisire in viul triunghiului dreptatii-pacii-ordinii cosmice, linistind cu el apele trecutului, m-am intors in manastire si pentru prima data mi-am pregatit singurica impartasania dand glas mai multor preotii pe care le-am primit de-a lungul timpurilor. Era un nou inceput si bucuria Cerurilor coborase nu doar in mine ci in noi trei, caci trei eram si totul radia, transformand fiecare pas in vals al unimii, frumusete, caldura, zbor.

Intre schitul Ialomicioara si Sfinx, am simtit sa urmam harta Cereasca lasand sa se activeze prin noi trinitatea formata din patul cosmic-lobul divin-tronul lui Zamolxe iar la Sfinx ne-am oprit pentru un triunghi al initierilor format din Isis-Osiris-Horus insa lucrurile s-au schimbat, poarta deschizandu-se si Sfinxul aducand grai nou, taina Kogayonului, preotia lui Zamolxe, viul lui Ra, precum si o noua poveste care vorbea despre Sfinxul din Egipt cel din Peru si cel de la noi, triunghi radiant plin de intelesuri, talcuiri, dezveliri.

Imi era greu sa cred atunci ca voi ajunge la Sfinxul din Egipt si cel din Peru insa chemarea s-a repetat in 9 09 2009, 10 10 2010, 11 11 2011 iar in 2012 exact la lansarea cartii Triunghiurile Schimbarii am stiut ca a sosit timpul si ca vom naste Impreuna, eu-Valentin Radu si Lucian Papuc o poveste talcuitoare care a insailat in adevar atat varfuri de munti cat si temple, dezveliri, reamintiri, adanciri, asezari. regasiri. Si ea a fost in 2013 insa nu singura este aceeasta stralucire ci insotita si de alte calatorii atangand multe straturi ale cunoasterii de sine, deschizand incredibile porti spre Centrul nostru.

O calatorie initiatica e mai mult decat o simpla pasire in porti vazute. Ea misca in noi roata cresterii in Unime aducand multa reamintire legata de aceea tara, de vietile noastre petrecute acolo, de oamenii care ne insotesc, de triunghiurile limitative pe care le tinem in structuri de multe vieti, de darul nostru, unicitatea in care radiem, varful de munte spre care aspiram. Dincolo de reamintire apare dezvelirea alaturi de ghizii din grup, sustinatorii, stalpii de lumina, aceste iesiri la suprafata conducandu-ne catre noi constructii in viata noastra, prezenta si deschidere mai mare in fata sincronicitatilor, conectare si reconectare, limpezire si purificare, intelepciune.

Roata aceasta ( despre care gasiti mai multe pe www.frecventaom.ro) este in adevar o spirala a inaltarii, sfera intelepciunii fiind un maestru deghizat care ne ajuta sa inchidem toate temele vechi si noi, transformandu-le in daruri pentru umanitate, grairi divine, munti radianti.

Va propun sa mergem Impreuna in Peru in noiembrie 2018 aceasta calatorie insailand temple, ascensiunea pe Machu Pichu, trialoguri cu samanii de pe Amazon, desenele de la Nazca si multe alte porti de lumina care va vor aduce in cupa sufletului, intelegeri, intregiri, rotunjiri.

….

Din trena acestei calatorii fac parte cateva initieri pe care le veti primi inainte, trialoguri, intalniri cu talc, un ghid scris legat de Peru, meditatii conective si alte lucruri care se vor aseza pe firul aurit al calatoriei venind din alte vieti sau din viata dintre vieti.