Citeam cu multa bucurie viata Sfantului Serafim de Sarov si descopeream pasind in versul lui, acest triunghi calauza in care si-a daltuit Inaltimea. In lumea noastra imbracat cu acest virtuti ai fi calcat in picioare sau macar bagat la colt. Nu ai avea nici o sansa sa rezisti in fata celor cu stima de sine inalta si stabila care tipandu-si peste tot rezultatele isi afirma fara tagada mandria, determinarea, forta.

Exista o mare distanta intre increderea in Sinele Inferior in Personalitate in premiile castigate , in scena, in stralucirile aplauzelor, in bani si imagine si increderea in Sinele Divin, adica InCredinta, predarea in mainile divinului insasi Faca Se Voia Ta. Daca vrei sa castigi lumea prima te ajuta daca vrei sa te intorci Acasa, credinta vie te sustine dar daca vrei sa unesti Cerul cu Pamantul e important sa gaseste impacarea adica intrarea in pace acelor doua triunghiuri, cel cu varful in sus( credinta vie, Faca Se Voia Ta) si cel cu varful in jos( mandria de a face tu, increderea in coaja, stima de sine).

De multe ori rasfoind destine descoper oameni care candva au fost foarte puternici social, cu bani, stralucitori si care dupa multe amante, cazinouri, bautura au pierdut tot ….viata aruncandu-i la pamant, daruindu-le un mic rol, bagandu-i in mici sau mari aresturi profesionale, de bani, de vointa. Unii imbraca cu smerenie dupa multa suferinta triunghiul umilintei-defaimarii de Sine-credintei intelegand ca doar Dreapta Masura te poate ajuta in viata sa unesti Cerul si Pamantul altii se razvratesc chiar si cand gratiile energetice sunt puternice neintelegand ca salvarea sufletului lor este aceasta cheia treimica formata din credinta in Dumnezeu alaturi de care poate veni iubirea si intelepciunea sau clarul si discernamantul sau blandetea si rabdarea.

Stiti vorba…lauda de Sine nu miroase a bine?!!!!

Ei bine lauda activeaza orgoliul, atasamentul, imaginea indulcita marind corpul astral al dorintelor. Nu degeaba se spune ca mai degraba va trece o camila prin urechile acului decat un bogat prin portile Cerului. Camila este nepretentioasa, putand rezista zile intregi fara apa si mancare. Corpul ei astral e mic pe cand corpul astral al bogatului este burdusit cu dorinte de aceea pentru el e aproape imposibil sa treaca prin portile Imparatiei.

Cand crestem doar increderea in premii in rezultate, in diplome, in roluri sociale si doar atat va exista un moment in care ne vom intalni si cu pierderea lor. De ce? Pentru ca triunghiul cu varful in jos, triunghiul suferintei nu poate sustine evolutia in verticala, trecerea peste provocari, intarirea noastra. Si exista o lege in univers care spune astfel: cu cat te atasezi mai mult de un lucru cu atat il vei pierde. Credinta in scanteia divina care esti impletita cu puterea Sinelui Superior si cu Iubirea sau cu Intelepciunea si Discernamantul te pot sustine sa treci peste toate probele vietii avand o stima de sine scazuta in triunghiul cu varful in jos si o mare credinta in triunghiul cu varful in sus.

Dand la o parte voia ta, Voia Domnului te ajuta sa ajungi pe toate varfurile de munti care sunt pe harta ta evolutiva.

Nu voia mea sa se faca ci doar voia ta. Si de aici incepe umilinta, defaimarea de Sine, acceptarea a ceea ce Este asa cum Este.

Transformand triunghiul personalitatii( minte-inima-corp) in insasi peretii Graalului, in cupa in care coboara Marea Credinta, omul cu stima de sine scazuta poate cuceri si muntele interior si pe cel exterior.

Credinta mare se insoteste cu o stima de sine scazuta pentru ca nu poate fi aurul la fel de puternic ca plumbul.

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice