Adeseori le spun oamenilor sa se uite in trusa lor si sa descopere, unealta, instrumentul cel mai apropiat de nivelul lor de intelegere: rugaciunea, scrisul automat, reiki-ul, triunghiurile schimbarii, infoenergetica, recunostiinta fata de Tot si Toate sau alte deschideri de Sens nenumite care va desfac sufletul si va aduc sentimentul de Acasa.

In procesul de indumnezeire e posibil sa folositi mai multe unelte de slefuire si rotunjire a voastra sau doar unul insa nu uitati sa pastrati, bucuria, dragul, iubirea in orice impletire de fire cosmice pentru ca covorul care sunteti sa straluceasca.

Am intalnit multe fiinte minunate care colectioneaza initieri, ateliere, pelerinaje cu suparare, chiar cu dusmanie afirmand in continuare ca Universul e nedrept pentru ca ele bifeaza multe fapte bune insa viata lor ramane la fel. Dar oare s-au schimbat in profunzime? N-a ramas cumva acolo in geometria sufletului, triunghiul descris de pretentii, asteptari, proiectii?N-a ramas la radacina lucrarii poate supararea, nerabdarea, orgoliul?

Iar intrebarea mea e aceeasi….. In ce triunghi de lumina iti sfintesti lucrarea?Tii post cu suparare, nervozitate, pofta? Sau cu iubire, drag, bucurie?

In ce triunghi de lumina te impletesti cu Totul?

Nu conditionati portile pentru ca ele nu deschid cand vreti ci doar cand meritati.

Urmati acesti pasi cu multa bucurie ei fiind un triunghi energetic in care la Centru, Omul care sunteti va straluci.

Pasul 1: Cauta si vei afla( rasfoieste Contractul tau spiritual cu un traitor de Sens sau in meditatie, scris automat, contemplatie)

Pasul 2: Bate si ti se va deschide (  alege acele Instrumente divine care te cheama)

Pasul 3: Cere si ti se va da ( Dupa ce ti-ai rasfoit Temele cere Indrumare pentru ceea ce nu ai Onorat Acum sau Altadata)

Nu cereti Daruri atunci cand nici n-ati infruzit. Nu aveti corola pentru aceaste minuni.

Cereti indrumare, ajutor, deschidere pentru restantele, corijentele, repetentiile din viata aceasta sau din alte vieti. Darurile vor veni apoi ca un Premiu pentru Harnicie si de la Sine.