Unesc TATA, Spiritul, Trupul si Inima in Sfant Numele Tau! Fie ca Gratia sa fie cu Noi in UNUL!!!!

Si intimitatea pe care o vlaguim cu “ nu conteaza” “ sunt chakrele inferioare care vorbesc”, “ te animalizeaza” „iti coboara vibratia’” nu te ajuta sa evoluezi”,- reprezinta un desfundator de Sens daca ea se desfasoara in legile divine si cu participarea Gratiei.

Atunci cand iubim, o astfel de intalnire urmeaza tot spirala eliberatoare, inaltatoare, intregitoare conectand toate palierele omului la CENTRUL CENTRULUI.

O intimitate hranita corect, adanceste, inalta, trezeste. Ea transporta fiinta nostra in straturile Noului Pamant stimuland campul de conexiune cu ACASA.

E firesc sa revelam UNUL din noi si prin iubirea care uneste trupul cu spiritul si inima. Nimic urat, josnic, coborator. Daca nu intelegem ca fara etajele inferioare nu vom ajunge la varf atunci vom ramane la intrarea in bloc, vesnic sunand la INTERFON sau chinuindu-ne sa decuiem usa de la intrare.

Orice palier de fiintare isi are ingerii lui ocrotitori care stiu sa deschida poarta intelegerii daca suntem dispusi sa trecem pragul. Asa ca atentie la paradigmele care va sustin sau defiinteaza apropierea de celalalt.

Extazul care insoteste varful de traire generat de intimitatea in doi aduce sens si incarca bateriile noastre cu energia creatiei.Incarca nu descarca dupa cum gresit apare in anumite carti. Plinul insoteste iubirea pe toate palierele iar trupul pe care de multe ori il respingem, se spovedeste prin aceste intalniri, eliberand foarte multa energie reziduala care poate produce dezechilibre.

Atunci cand ne atingem cu dragoste,insailam TOTUL in ceea ce suntem …..si cu NOI, UNUL se reintalneste cu UNUL.

Cercul intimitatii este un cerc intregitor in care iubirea, recunostiinta si daruirea isi dau mana pentru a desavarsi. Sa recunoastem aceste expresii ale sinelui si sa le urmam fara a transforma aceasta contopire unsa divin in dorinta pitica, vatamatoare si chiar pierzatoare….

Deasemenea atunci cand trupurile noastre vibreaza la unison cu universul, auzim si retinem in noi melodii de o frumusete extraordinara care ne transforma vocile firii in armonii ale eternitatii. Ascultati-le…… APOI ……

Uniti-va in TOTUL si veti trai TOTUL!!!!