V-am povestit in articolul anterior despre Praguri, Evaluarile ceresti, Sfatul Inteleptilor. Ar fi de dorit sa intrati in aceasta tesatura dupa ce ati contemplat cele trei teme abordate mai devreme.

Fiecare prag de multe ori perceput lumeste ca obstacol in adevar binecuvantare cereasca, starneste o provocare sau mai multe dupa cum se desfasoara procesul de invatare in Unime iar pentru fiecare prag va sunt alocate trinitati sustinatoare care va ajuta sa treceti prin poarta primind in cununita vietii, triunghiuri ale Unimii, daruri, intelegeri.

Ar fi minunat sa conlucram mai mult cu aceste trinitati sustinatoare, sa nu le uitam dupa trecerea Pragului, sa le chemam in rugaciunile noastre, sa le multumim, sa le aducem in hora graitoare a triunghiurilor.

Va spuneam ca pentru toate pragurile vietii putem apela la triunghiul sfintilor din luna in care ne-am nascut sau la trinitatea acestei planete sau la trinitati feminine, masculine, familii divine care ne pot oferi sprijin in efectuarea temelor de viata.

Incepeti conlucrarea cu fortele treimice inainte ca un prag sa se manifeste primul pas fiind triunghiul iertarii urmat de valsul sferelor( mantra unimii) al treilea si ultimul fiind versul recunostiintei.( gasiti pe frecventaom foarte multe articole legate de acesti trei pasi).

Pasind astfel, pragul va deveni prietenul prin care triunghiurile unimii se pot manifesta la fel si sfera care sunteti, valsul ei unimic, fuziunea cea mare.

Pentru fiecare tema sunt mai multe praguri insotite de una sau mai multe provocari, pentru fiecare dar sunt multe trinitati veghetoare, sustinatoare, claditoare iar pentru fiecare salt de intelegere, chipul vostru unimic devine din ce in ce mai radiant pana cand vom atinge cerul 10 si nu va mai fi nevoie sa ne intoarcem pe aceasta planeta decat daca ne dorim sa fim unul din ghizii ei vizibili sau invizibili.

Triunghiurile Unimii venite de cerurile Unimii sunt cele care ne dezvaluie la final, varful nostru de munte, maretia faptelor noastre, unicitatea, stralucirea.

Ele se reveleaza dupa ce am activat triunghirile potentoare, trezitoare, ascensionale ca un rezultat firesc al efortului nostru sustinut in procesul de indumnezeire.

Din cerul 8 pana in cerul 10, triunghiurile unimii ne sunt alaturi, transformarea fiind una cu transmutarea si transfigurarea, pragul fiind insasi Poarta in care Unul-Una se dezvaluie, ne primeste, suntem Acasa.