Maestrii Trecerilor cunosc vechile si noile tesaturi astfel ca ei stiu ce triunghiuri sa activeze in reteaua Noului Pamant in asa fel incat legaturile se se faca intre vechi si nou cu bucurie, in taina sufletului, recunoscand.

Au mai fost pe alte planete Maestrii ai Trecerilor, au revenit aici tocmai ca prin lucrarile lor de lumina: initieri, calatorii, trialoguri, antrenamente energetice, asezari, covoarele acestei planete sa radieze.

Acolo unde auziti caii lor de lumina tropotind e semn ca pe aceea ruptura, falie, prapastie ei tocmai au tesut, au modelat, au creeat noi punti de legatura, innoind locul, activand puterea, boltind.

Sunt foarte multi Maestrii ai Trecerilor pe aceasta planeta unii constienti altii nu si toti au primit initieri de la Maestrii Triunghiului tocmai pentru a tese in lumina fiecare loc, a trece Omul de la un cerc de intelegere la altul pe trepte-triunghiuri, a inalta grupuri in triunghiuri trezitoare, a lumina.

Dupa cum stiti in Marele Soare Central se afla Sfanta Trinitate, Familia divina care radiaza din centrul unui triunghi frumos, emitent inconjurat de o sfera ….catre noi toti, atingand cu razele lui Ra, tinuturile noastre interioare.

Triunghiurile trezitoare-translatoare sunt acordajele pe care Maestrii Trecerilor le-au primit in Marele Soare Central, ca investitura, bucurie si recunoastere pentru Taina lui Acum.

Ele se activeaza in Cupa Universului apoi in Graalul care suntem desfacandu-se in mii de sensuri pentru noi.

Daca priviti cu ochii sufletului aceste revarsari de Sens veti vedea ca ele sunt altele in diferite etape dupa cum umanitatea trecand de anumiti pasi trebuie sa mai faca un salt, innaripand Omul, luminand Planeta.

Trecerea de la Vechiul la Noul Testament tot Maestrii Trecerilor au facut-o in triunghiurile trezitoare intr-un anumit moment. In vechiul testament stralucea triunghiul descris de Ordine-Ascultare-Dreptate in Noul Testament radiaza Iertarea-Iubirea-Schimbarea pentru ca in Taina lui Acum sa glasuiasca Recunoasterea de Sine-Unimea care Suntem-Bucuria de Tot si toate.

Si toate trecerile de la o etapa la alta Maestrii Trecerilor le pregatesc si le daltuiesc in Trupul Universului.

Va invit sa va recunoasteti darurile ca Maestrii ai Trecerilor. Reaminti-va numele spiritual si de aici vi se vor deschide drumurile si intelegerile.

Numele spiritual este o trinitate de cele mai multe ori formata din trei silabe sau trei cuvinte care alcatuiesc un cod de lumina.

Meditati, imbratisati sau veniti la un trialog. Pe bolta recunoasterii de sine, darurile voastre glasuiesc….